Kamer te huur: 9 vierkante meter en slechts 5 minuten per dag douchen voor 1.050 euro

In Rotterdam zoekt een verhuurder een vrouw die “met twee andere bewoners in een kamer van 9 vierkante meter wil wonen”. Prijs? 1.050 euro per maand en maximaal vijf minuten douchen per dag. “Ik moet toch aan het milieu denken”, zegt de verhuurder.

 

Meer krantenkoppen in België

Tegen eind 2025 elke 25 kilometer snellader aan Vlaamse snelwegen

Tegen eind volgend jaar kunnen bestuurders van elektrische auto’s terecht bij 130 (ultra)snellaadpunten aan de Vlaamse snelwegen. “Daarmee haalt de Vlaamse overheid haar doelstelling om tegen eind 2025 elke 25 kilometer laadinfrastructuur langs of in de buurt van snelwegen te installeren”, zegt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). “Vroeger dan voorzien worden zo ook de Europese doelstellingen voor laadinfrastructuur voor

Lees meer »

Elien, Kelly en Timo winnen BK Koffiepads Gooien

Het is een stilaan even mooie als hilarische traditie geworden bij de scouts van FOS Dakota’s, het Open Belgisch Kampioenschap Koffiepads Gooien. Op zaterdag 12 mei was het weer zover en mochten 22 deelnemers zich aan de allesbehalve Olympische discipline wagen ter hoogte van de Dakota-lokalen aan het einde van de Staessenstraat. Zonder wereld- of
The post Elien, Kelly

Lees meer »

Kamagurka maakt cartoons over levensverhaal van patiënten in AZ Delta

In het AZ Delta in Roeselare maakt cartoonist Kamagurka vandaag portretten van patiënten en medewerkers. Hij gaat met de mensen in gesprek en maakt dan een werk op basis van hun levensverhaal. Het eerste gesprek dat Kamagurka had, was met oud-gouverneur Paul Breyne die heel open praatte over zijn kankerbehandeling. De werken zijn in het ziekenhuis te zien van 20

Lees meer »

Kerstman al gespot op de Markt in Brugge

Op zaterdag 25 mei 2024 kwam de kerstman naar de zaterdagmarkt op ‘t Zand in Brugge. Veel te vroeg voor kerstmis? Jazeker, maar de blaaskankervereniging wil op die manier de boodschap meegeven dat je voor de diagnose van blaaskanker er best wèl vroeg bij bent.
The post Kerstman al gespot op de Markt in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Italië kant zich tegen inzet van geleverde wapens tegen doelen op Russisch grondgebied

Het Oekraïense leger zegt dat Rusland in de nacht van zaterdag op zondag luchtaanvallen uitvoert. De doelen zouden vooral in het westen van Oekraïne liggen. Een gedegen beeld van de schade of slachtoffers is er nog niet. Bij een Russische raketaanval op een bouwmarkt in de oostelijke stad Charkiv kwamen zaterdag minstens zestien mensen om het leven, laat de gouverneur

Lees meer »