Kamer te huur: 9 vierkante meter en slechts 5 minuten per dag douchen voor 1.050 euro

In Rotterdam zoekt een verhuurder een vrouw die “met twee andere bewoners in een kamer van 9 vierkante meter wil wonen”. Prijs? 1.050 euro per maand en maximaal vijf minuten douchen per dag. “Ik moet toch aan het milieu denken”, zegt de verhuurder.

 

Meer krantenkoppen in België

Tweede gezamenlijke duivenvlucht is op til

Waar veel gemeenten geen duivenverenigingen meer hebben, telt Torhout er nog twee: De Torhoutse Duif en Gans Alleen. Beide clubs organiseren net als vorig jaar een gezamenlijke duivenvlucht, die zowel door burgemeester Kristof Audenaert als door het stadsbestuur gesteund wordt. Het gaat om een vlucht vanuit Châteaudun voor oude en jaarlingen en dit op zaterdag
The post Tweede gezamenlijke

Lees meer »

Nu Spanje, Noorwegen en Ierland de Palestijnse staat erkennen: “Reële kans dat België zal volgen”, zegt expert Europese politiek

Drie Europese landen laten weten Palestina voortaan als onafhankelijke staat te erkennen. Is de beslissing van Spanje, Noorwegen en Ierland meer dan symboliek? En kan de erkenning de situatie in Gaza verbeteren? Professor Europese politiek Hendrik Vos (UGent) wikt en weegt de gevolgen. “Door de erkenning kan Israël nog moeilijk het officiële verhaal – ‘het is een operatie tegen terreurbeweging

Lees meer »

KIJK. Prins William trotseert regenachtig tuinfeest zonder vrouw Kate, maar krijgt steun van zijn nichten

Prins William (41) organiseerde dinsdag een tuinfeest in Buckingham Palace namens koning Charles (75). Zijn vader was er niet bij en ook prinses Kate (42) was afwezig. De prinses van Wales is in behandeling voor kanker en neemt momenteel geen deel aan officiële activiteiten van de Britse royals. Maar haar man kreeg steun van zijn familie. Zijn nichten, prinses Beatrice

Lees meer »

EK voetbal is ook dit jaar te volgen op het Concertplein in Koekelare

Het Feestcomité van Koekelare organiseert opnieuw een grootschalig evenement op het Concertplein, na het succes van voorgaande edities tijdens de vorige EK’s en WK’s. Alle matchen van de Rode Duivels tijdens het komende EK tot aan de eventuele finale zullen getoond worden op een groot scherm.
The post EK voetbal is ook dit jaar te volgen op het Concertplein

Lees meer »

Luchthaven Kortrijk-Wevelgem mikt op toekomst als dronehub

Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem (ILKW) zet verder in op een duurzame toekomst door volop de dronekaart te trekken. Eerste stap is de installatie van een gloednieuw dronedetectiesysteem om de veiligheid van het vliegverkeer op en rond de luchthaven te waarborgen.
The post Luchthaven Kortrijk-Wevelgem mikt op toekomst als dronehub appeared first on KW.be.

Lees meer »

Precies 20 jaar geleden beleefden Europese royals drukste week van hun leven dankzij twee koninklijke huwelijken

Mei 2004 was een hectische maand voor de Europese royals. In één week tijd trouwden twee troonopvolgers: Frederik (55) van Denemarken en Felipe (56) van Spanje. Met Mary (52) en Letizia (51) kregen beide landen zo het allereerste burgermeisje dat ooit op de troon zou komen. ‘Story’ kijkt terug op deze betoverende royaltyweek in 2004 én gaat na hoe het

Lees meer »

Werknemers Zilvermeer getuigen over toxisch leiderschap van directeur: “Mensen lopen huilend zijn bureau uit”

Het Zilvermeer is al jaren de toeristische trekpleister bij uitstek in de Kempen. Maar hoe aangenaam het op het provinciaal domein zelf ook toeven is, achter de schermen is de sfeer grimmiger en is het ziekteverzuim sterk toegenomen. Onze redactie ontving verscheidene klachten over het beleid van directeur Igor Geubbelmans. “Hij vertoont narcistisch gedrag. Vooral de zwakkeren worden stevig aangepakt.”

Lees meer »

Vijf miljard euro beloofd voor Syrische vluchtelingen

Internationale donoren hebben zich maandag geëngageerd om 5 miljard euro hulp uit te keren om Syrische vluchtelingen te helpen, en daarnaast nog voor 2,5 miljard euro aan leningen te verstrekken. Ze deden dat tijdens de achtste Europese donorconferentie voor Syrië.

Lees meer »

Schorsing van 10 jaar en einde carrière Lucas Paqueta wegens het pakken van opzettelijke gele kaarten?

De Engelse voetbalbond (FA) heeft West Ham-spelmaker Lucas Paqueta (26) officieel aangeklaagd wegens betrokkenheid in een gokschandaal. De Braziliaanse middenvelder zou tijdens verschillende wedstrijden in de Premier League opzettelijk tegen een gele kaart zijn aangelopen, maar ontkent zijn betrokkenheid. Als hij schuldig bevonden wordt, riskeert hij volgens Engelse media een schorsing van maar liefst tien jaar.

Lees meer »