Kinderen kosten een Vlaams gezin maar liefst 28 procent meer dan vijf jaar geleden

Een kind kost vandaag 28 procent meer dan vijf jaar geleden, daarmee is de kost van de kroost meer gestegen dan de inflatie. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van MyFamily, een van de erkende uitbetalers van het Groeipakket.

 

Meer krantenkoppen in België

Familie De Sloover deelt passie voor judo

Judo zit bij Sibren (17) en Nils (16) in het bloed en dat heeft alles te maken met papa Kevin De Sloover (45) die 35 jaar geleden als kleine jongen mee aan de wieg stond van judoclub Kodokan. Nu Sibren met succes een opleiding tot initiator kon afwerken, lijkt de judotoekomst verzekerd in Wingene.
The post Familie De Sloover deelt

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Er is garnalenschaarste en dat is slecht nieuws voor wie er dol op is.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kinderen Mikadoschool trekken in carnavalsstoet door Oeselgem

Ook de kinderen van de Mikadoschool in Oeselgem genieten van carnaval. Zo trokken ze recent in stoet door de straten van het dorp. “We trokken onder begeleiding van de wijkagenten door Oeselgem en kregen heel veel bijval van de inwoners”, vertelt directrice Els Desmet. “Tijdens carnaval waren alle leerkrachten verkleed in een dier en dit
The post Kinderen Mikadoschool trekken

Lees meer »

EXCLUSIEF ONDERZOEK. 30 autodealers onthullen welke vernietigende eisen fabrikanten aan hen opleggen: hoe voelt u dat bij nieuwe aankoop?

Hoeveel verdient je garagist nu écht nog aan je wagen? Steeds minder, zo blijkt uit onderzoek van HLN. Wij spraken met dertig garagehouders die ons voor het eerst een blik gunnen op hun rekening én de absurde eisen die sommige autofabrikanten hen steeds vaker opleggen. Kan je nog wel onderhandelen over je nieuwe auto, of zijn die tijden voorbij? Wij

Lees meer »

Koksijde is hoofdlocatie van vijftiende Eneco Clean Beach Cup

Koksijde is op 24 maart de hoofdlocatie van de Eneco Clean Beach Cup. Tijdens het evenement verzamelen duizenden vrijwilligers in de verschillende kustgemeenten om afval op het strand op te ruimen. Vorig jaar werd er in totaal vijf ton afval verzameld op de stranden.
The post Koksijde is hoofdlocatie van vijftiende Eneco Clean Beach Cup appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het was een verslaving, maar nu beef ik te veel”: Willy (92) moet na zeventig jaar stoppen met zijn modeltreinen

22 jaar was Willy Derutter toen hij in 1954 zijn eerste modeltreintje kocht. Op een gegeven moment had hij een collectie van bijna 500 locomotieven en 1.700 wagonnetjes. Ondertussen is Willy 92 en heeft hij last van bevende handen, waardoor hij met pijn in het hart zijn liefhebberij moet stopzetten. “Iedereen mag komen om zaken over te nemen, maar niet

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Russische troepen zijn dorp in zuiden van Oekraïne binnengevallen”

In verschillende Europese landen leidt de opvang van Oekraïners tot discussie. In onder meer Ierland, dat kampt met een woningtekort, is de opvang recent versoberd en in het Verenigd Koninkrijk is nauwelijks zicht op het aantal vluchtelingen dat op straat leeft. De Ierse regering maakte eind vorig jaar bekend dat de Staat nieuwe vluchtelingen uit het Oost-Europese land nog maximaal

Lees meer »

Matteo Simoni “vliegt” over Limburg en doet mega-bommetje voor promospot van Visit Limburg

Acteur Matteo Simoni (36) is opnieuw het gezicht van een reclamecampagne van ‘zijn’ Limburg. Voor Visit Limburg “vliegt” hij van het ene uitzicht naar het andere in de provincie. “Er is maar één plek waar alles nog intenser is, waar je gemakkelijker ontspant en waar de mensen altijd vriendelijk zijn”, roept Simoni vanuit de lucht. Daarna springt hij in het

Lees meer »