In staat tot het allermooiste en het allerlelijkste: hoe Vinícius Júnior de laatste entertainer in het voetbal is

De Champions League is terug. En als we Real Madrid-coach Carlo Ancelotti mogen geloven, komt vanavond al meteen ‘de beste voetballer ter wereld’ in actie. Vinícius Júnior (23). Het is correcter om ‘Vini’ ergens tussen het aards paradijs en de hel te situeren. 

Meer krantenkoppen in België

Dirk Denis (54) uit Wenduine al drie dagen vermist op de Azoren

Een Belgische toerist is sinds zondag vermist op de Azoren, een Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan. Dat melden lokale media dinsdag op basis van de politie. Het zou gaan om de 54-jarige Dirk Denis uit Wenduine. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De man verdween langs een wandelpad op het eiland São Miguel.
The post Dirk Denis (54) uit

Lees meer »

Problemen bij inruilen van cadeaubon van Christelijke Mutualiteit bij Dreamland: “Bonnen waren onbruikbaar, maar nu is er oplossing”

Leden van de Christelijke Mutualiteit (CM) die voor de geboorte van hun kind een cadeaubon van winkelketens Dreamland en Dreambaby kregen, konden die een tijdlang niet gebruiken in de filialen van Dreamland. Die winkels werden eind vorig jaar overgenomen door speelgoedketen Toychamp en dat leverde een aantal administratieve problemen op. Dreamland belooft nu dat de bon zonder problemen gebruikt kan

Lees meer »

“Ik zal het nooit helemaal kunnen loslaten”: Krak Marc Decaestecker schenkt WO I-collectie aan privémuseum van Jan Fieuw

Met de sluiting van feestzaal Caracas en café De Sportman zocht Marc Decaestecker een goeie bestemming voor zijn collectie stukken uit de Eerste Wereldoorlog. Hij vond die in het museum van Jan Fieuw in de schaduw van de Steenakkermolen in Sint-Juliaan. “Ik weet dat Jan er goed zorg voor zal dragen”, vertelt Marc, die recent nog verkozen werd tot Krak

Lees meer »

Hartproblemen bij wielertalent Wout Veuchelen (15): “Deze preventieve hartscreening heeft veel erger kunnen voorkomen”

Drie keer provinciaal kampioen en één keer kampioen van België: het jonge wielertalent Wout Veuchelen (15) uit Werchter leek aardig op weg om in de voetsporen van zijn vader te treden, ex-prof en winnaar van Dwars Door Vlaanderen in 2006, Frederik Veuchelen. “Maar eind vorig jaar werden tijdens enkele testen hartproblemen vastgesteld”, zegt hij. “Of ik ooit nog mag koersen,

Lees meer »

Podcast DS Vandaag trekt op verkiezingscampagne (en op YouTube)

Op minder dan 100 dagen voor de verkiezingen, trekt onze dagelijkse podcast DS Vandaag op campagne. Elke vrijdag belichten we het belangrijkste politieke nieuws in de aanloop naar 9 juni. Omdat het zo belangrijk is. “De uitslag kan wel eens een heuse stresstest inluiden voor de democratie zelf”, zegt chef-politiek Jan-Frederik Abbeloos.

Lees meer »