Presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. stunt met campagnefilmpje tijdens Super Bowl, en daar is zijn familie lang niet blij mee

De onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. (70) heeft zich verontschuldigd tegenover zijn familieleden voor een campagnefilmpje dat werd uitgezonden tijdens de Super Bowl en dat duidelijk een verwijzing is naar zijn oom, oud-president John F. Kennedy.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. 800.000 reizigers getroffen door “grootschalige aanval” met opzettelijke brandstichtingen op TGV-net

De Franse spoormaatschappij SNCF is slachtoffer geworden van “een grootschalige aanval” om het netwerk plat te leggen. De dienstverlening van de TGV-hogesnelheidstreinen is dan ook volledig verstoord. En dat uitgerekend op het moment dat in Parijs de Olympische Spelen van start gaan. Zo’n 800.000 reizigers zouden getroffen zijn. Volg alle ontwikkelingen via onze liveblog.

Lees meer »

Baanwielrenster Julie Nicolaes uit Maasmechelen 6 dagen voor de Olympische Spelen: “Ik wil er keihard met mijn fiets rijden”

Zes dagen voor de start van de Olympische Spelen stelden de Belgische teams voor het baanwielrennen, BMX, de Olympische wegkoers en het mountainbiken hun deuren open voor de pers. De laatste voorbereidingen worden onder meer getroffen in de Velodroom in Heusden-Zolder. Met Jens Schuermans, Julie Nicolaes en Robbe Ghys gaan ook 3 Limburgers mee met Team Belgian Cycling.

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Totaalrenovatie voor clubhuis Verhellestadion: “Een nieuwe mijlpaal voor Oostende”

In het kader van de renovatiewerken aan het Jozef Verhellestadion is beslist om ook het clubhuis te renoveren. Het ontwerp voor de renovatie werd intussen goedgekeurd. Beheerder Farys/TMVW zal nu een omgevingsvergunning aanvragen. Daarna kan de renovatie starten.
The post Totaalrenovatie voor clubhuis Verhellestadion: “Een nieuwe mijlpaal voor Oostende” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende

Skeeleraar Bart Swings heeft donderdag in Oostende de Europese titel op de marathon veroverd. Onze landgenoot bleef Indra Médard en de Spanjaard Patxi Peula voor. Voor Swings was het al de derde Europese titel.
The post Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »