Presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. stunt met campagnefilmpje tijdens Super Bowl, en daar is zijn familie lang niet blij mee

De onafhankelijke presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. (70) heeft zich verontschuldigd tegenover zijn familieleden voor een campagnefilmpje dat werd uitgezonden tijdens de Super Bowl en dat duidelijk een verwijzing is naar zijn oom, oud-president John F. Kennedy.

 

Meer krantenkoppen in België

Van ‘Tielt, beresterk tot ‘Tielt, beregoed op de hoogte’: mogelijke baseslines bekendgemaakt voor nieuwe fusiegemeente

Tielt en Meulebeke hebben vier mogelijke nieuwe baselines bekendgemaakt voor de nieuwe fusiegemeente. Het gaat om ‘Tielt, beresterk’, ‘Tielt, een berefijne stad’, ‘Tielt, een bereleuke stad en ‘Tielt, beregoed op de hoogte.’ Inwoners kunnen in de loop van maart zelf stemmen op hun favoriet.
The post Van ‘Tielt, beresterk tot ‘Tielt, beregoed op de hoogte’: mogelijke baseslines bekendgemaakt voor nieuwe

Lees meer »

Cuba, moeder van heel wat assistentiehonden

In Menen woont wel een heel bijzonder gastgezin. Katla en zoon Felipe zijn gastgezin voor hond Cuba. Een zwarte labrador die het moederdier is van heel wat assistentiehonden, die op hun beurt in gans België ingezet worden om mensen met een beperking bij te staan.
The post Cuba, moeder van heel wat assistentiehonden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Exen van Frederik winnen quiz van de ouderraad in Madonna

De ouderraad van de vrije basisschool Madonna organiseerde op zaterdag 24 februari de zevende editie van de Horen!Zien!Schrijven!-quiz. OC ’t Madointje liep mooi vol met 34 ingeschreven ploegen, goed voor 136 quizzers in totaal.
The post Exen van Frederik winnen quiz van de ouderraad in Madonna appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom de batterij voor elektrische auto’s plots zoveel goedkoper wordt. En dat niet noodzakelijk goed nieuws is

Voor wie eraan denkt om dit jaar een elektrische wagen te kopen, is er hoopvol nieuws. De belangrijkste producenten van batterijen zijn verwikkeld in een prijsoorlog en bekampen elkaar met spectaculaire kortingen. Waarom doen ze dat? En wordt u straks beter van hun strijd? “Zeker voor een bepaald type van elektrische wagens kan de prijs omlaag gaan.” Al is dat

Lees meer »