Moskou en Elon Musk ontkennen dat Russen satellieten van Starlink gebruiken

Het Kremlin en Elon Musk ontkennen berichten uit Kiev dat Russische soldaten aan het front toegang hebben tot internet via Starlink.

 

Meer krantenkoppen in België

Groepsverkrachting in India maakt abrupt einde aan wereldreis vloggend koppel: “Ik werd vastgebonden terwijl Fernanda beurtelings verkracht werd door zeven mannen”

De wereldreis van een vloggend koppel is vrijdag abrupt ten einde gekomen na een gewelddadige groepsverkrachting in India. De 28-jarige Fernanda werd door zeven mannen verkracht, terwijl haar 63-jarige vriend Vicente met geweld op afstand werd gehouden. “Ze bonden me vast en zetten een mes op mijn keel. Ze zeiden dat ze me gingen vermoorden”, vertelt de man aan de

Lees meer »

Assisen scalpermoord – Broers en zussen blijven Ridoan Oudaha steunen

Op het assisenproces over de moord op Jill Himpe (36) hebben de broers en zussen van de beschuldigde hun getuigenis afgelegd. Ridoan Oudaha (43) werd omschreven als behulpzame, joviale kerel, die in de maanden voor de feiten in een neerwaartse spiraal belandde. Zijn broers en zussen geloven ook dat hij nooit de intentie had om zijn partner van het leven

Lees meer »

Ook Broes Willem kan missen vanop de stip

In de derby tegen Torhout verloor Oostkamp drie punten. Dat had nooit mogen gebeuren. Bij 0-1 mistastte de overigens betrouwbare goalie Milan Iket zich op vrijschop. De gelijkmaker, omstreeks het halfuur, was meer dan terecht. Maar toen kwam de penalty-epiloog.
The post Ook Broes Willem kan missen vanop de stip appeared first on KW.be.

Lees meer »

Derde generatie mee aan boord in uitgebreide doe-het-zelfzaak Knap Op

De bekende doe-het-zelfzaak Knap Op heeft fors uitgebreid en de winkel op de Torhoutsesteenweg herschikt. Ook zoon Jonas is voortaan actief in het bedrijf, dat vijftien medewerkers telt. Op het aanbod zijn ze trots: “We hebben meer dan 40.000 artikelen.”
The post Derde generatie mee aan boord in uitgebreide doe-het-zelfzaak Knap Op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Landbouwer urenlang verhoord in onderzoek naar advocaten­moord: opvallende gelijkenis met robotfoto én zijn vriendin was haar cliënt

Er is een nieuwe piste in de moordzaak rond Claudia Van Der Stichelen (58), de advocate die eind oktober vorig jaar vermoord werd. Vijftiger Koen V.H., een landbouwer die gekend is bij de politie en het gerecht, werd urenlang verhoord. Dat wordt bevestigd aan onze redactie. “Mijn cliënt is als getuige verhoord in dit dossier, niet als verdachte”, aldus zijn

Lees meer »

Zwitsers stemmen in met 13e maand bij pensioen

Zwitserland zal een “13e maand” invoeren bij het wettelijk pensioen, naar analogie met de 13e maand bij het loon. Bij een referendum sprak een meerderheid van de bevolking en de kantons zich zondag uit voor het voorstel van de vakbonden, zo meldt instituut gfs.bern. Het is de eerste keer dat de Zwitsers bij een volksbevraging ‘ja’ zeggen op een initiatief

Lees meer »

KIJK. Tieners die aanslag planden zochten wapens op ‘dark web’ en hadden mogelijk Brusselse Botanique in het vizier

De vier tieners die een terroristische aanslag in ons land planden, gingen online op zoek naar wapens. Dat meldt VTM NIEUWS. Eerder raakte al bekend dat de jongeren een concertzaal in Brussel in het vizier hadden. Volgens de Franstalige nieuwszender RTL zou het om de Botanique of Kruidtuin gaan. “De minderjarigen zullen nu voor de jeugdrechter verschijnen, maar de 16-

Lees meer »

Belevingscontainer toont hoe bedrijventerreinen kunnen helpen in strijd tegen water

Bedrijventerreinen kunnen een flink steentje bijdragen in de strijd tegen wateroverlast en droogte. Om dat kracht bij te zetten, streek het project Vlaanderen Waterproof donderdag neer op het bedrijventerrein Tielt Noord. Bezoekers konden er ontdekken welke maatregelen er samen genomen kunnen worden.
The post Belevingscontainer toont hoe bedrijventerreinen kunnen helpen in strijd tegen water appeared first on KW.be.

Lees meer »