Moskou en Elon Musk ontkennen dat Russen satellieten van Starlink gebruiken

Het Kremlin en Elon Musk ontkennen berichten uit Kiev dat Russische soldaten aan het front toegang hebben tot internet via Starlink.

 

Meer krantenkoppen in België

Kwieke Maria Denoo viert in Torhout haar 100ste verjaardag

In het Torhoutse woonzorgcentrum Sint-Augustinus, waar ze sinds februari 2017 verblijft, heeft Maria Denoo haar 100ste verjaardag gevierd. Ze werd gefeliciteerd door onder meer schepen Annick Vanderspurt en rusthuisdirecteur Françoise De Vreeze.
The post Kwieke Maria Denoo viert in Torhout haar 100ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Arts mag nooit meer werken na masturberen tijdens videogesprek met patiënte

Een plastisch chirurg mag zijn beroep niet meer uitoefenen, omdat hij in een videoconsult met een patiënte zichzelf heeft bevredigd. “Ernstig seksueel grensoverschrijdend gedrag”, noemen tuchtrechters in Nederland dat vrijdag. Een rechtbank had de arts eerder dit jaar veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden en een schadevergoeding van 500 euro.

Lees meer »

Felrode sluiting op Nasdaq

21:28 De Europese beurzen sloten meer dan 1 procent lager. Beleggers konden de updates van LVMH en Deutsche Bank niet appreciëren. Op Wall Street kreeg Tesla een muilpeer.

Lees meer »

Geen treinen tussen Lille-Flandres en Kortrijk of Doornik zaterdag door staking SNCF

Door een staking bij de Franse spoorwegmaatschappij SNCF zullen er zaterdag vanuit Kortrijk of Doornik geen IC-treinen rijden naar het station Lille-Flandres, in de Noord-Franse stad Rijsel. Dat heeft de Belgische spoormaatschappij NMBS vrijdag meegedeeld.
The post Geen treinen tussen Lille-Flandres en Kortrijk of Doornik zaterdag door staking SNCF appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alpinist maakt dodelijke val op Zwitserse Zumsteinspitze

Twee alpinisten zijn vrijdag ten val gekomen op de Zumsteinspitze, de 4.563 meter hoge top in het bergmassief van de Monte Rosa op de grens van Italië en Zwitserland, in de Zwitserse gemeente Zermatt. Een van hen raakte dodelijk gewond. De tweede, een Zwitser van dertig jaar, raakte zwaargewond.

Lees meer »

Ze drijven de pleinen tot wanhoop, maar de nachtwinkels doen gouden zaken: “We werken zelfs met een portier om het volk te spreiden”

Er wordt te weinig gedronken tijdens de Gentse Feesten. Tenminste, aan de togen op de pleinen. Nachtwinkels doen intussen gouden zaken, maar daardoor krijgen de pleinen het moeilijk om de gratis optredens te financieren. Het einde van de Gentse Feesten dreigt, zeggen de organisatoren. “Maar wij hebben ook recht op onze broodwinning. Geloof me: we werken keihard.”

Lees meer »