Moskou en Elon Musk ontkennen dat Russen satellieten van Starlink gebruiken

Het Kremlin en Elon Musk ontkennen berichten uit Kiev dat Russische soldaten aan het front toegang hebben tot internet via Starlink.

 

Meer krantenkoppen in België

Vrijspraak voor man die huis van moeder van ex nog binnendrong

Een vrouw uit De Panne die haar eigen schoonzoon voor de rechter sleepte en beschuldigde van een woninginbraak, kreeg ongelijk van de strafrechter in Veurne. Schoonzoon Q.H. werd vrijgesproken en de vrouw moet nu zelf de kosten betalen.
The post Vrijspraak voor man die huis van moeder van ex nog binnendrong appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oekraïne nog maandenlang in het nadeel op slagveld door munitietekort: “Mogelijk pas volgend jaar nieuw tegenoffensief”

Oekraïne zal naar verwachting nog enkele maanden te kampen hebben met een tekort aan munitie totdat het westen verdere stappen heeft ondernomen om Kiev te steunen, zo heeft het hoofd van de Britse strijdkrachten toegegeven. Admiraal Tony Radakin opperde op een conferentie in Londen dat het onwaarschijnlijk is dat Kiev voor het einde van de zomer een nieuw tegenoffensief kan

Lees meer »

Colruyt opent overgenomen winkels Match en Smatch als ‘Comarkt’

De supermarktgroep Colruyt gaat de komende dagen en weken het merendeel van de 57 Match- en Smatch-winkels die hij overnam van Louis Delhaize openen als ‘Comarkt’. Dat is een formule van Colruyt die tijdelijk gebruikt wordt vooraleer de winkels omgevormd worden tot hun definitieve winkelconcept, zo meldt Colruyt maandagochtend in een persbericht.

Lees meer »