KIJK. Zieke Rebekka glundert van blijdschap wanneer ze video krijgt van Belgian Cat Julie Van Loo in ‘Een Echte Job’

Nathalie Meskens heeft in ‘Een Echte Job’ een speciale band opgebouwd met Rebekka, één van haar patiënten. Wanneer de tijd aangebroken is om afscheid te nemen kan Nathalie Meskens de jonge vrouw, die een grote basketbalfan blijkt te zijn, dan ook niet zomaar laten gaan. Zo heeft Nathalie nog een bijzondere verrassing voor haar in petto. 

Meer krantenkoppen in België

Designerdrugs 3-MMC gevonden in VRT-locker van Sven Pichal: Wat is het en hoe kom je er aan?

Sven Pichal zit ondertussen drie maanden in voorhechtenis naar aanleiding van het onderzoek naar beelden van kindermisbruik. Nu meldt VRT NWS dat er ook een onderzoek is geopend naar drugsfeiten. Pichal zou zelfs designerdrugs naar zijn werk hebben laten leveren, waaronder de drug 3-MMC. De partydrug maakt al enkele jaren een opmars in Europa, maar wat is 3-MMC nu eigenlijk?

Lees meer »

Muzieklabel achter Taylor Swift gaat banen schrappen

Muzieklabel Universal Music Group (UMG), het platenconcern achter artiesten als Taylor Swift en Drake, wil de kosten gaan verlagen door te snijden in het personeelsbestand. Ook “andere operationele efficiëntieverbeteringen” moeten bijdragen aan kostenbesparingen. Dat maakte het bedrijf bekend bij de publicatie van zijn jaarresultaten.

Lees meer »

“Vrouwen zijn heel grote oorzaak geweest”: ex-topvoetballer Royston Drenthe vertelt aan Goedele Liekens dat zijn fortuin op is

In 2007 maakte hij voor 15 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Real Madrid en verdiende hij er 1,6 miljoen euro, maar nu moet hij “hard werken voor zijn geld in de zorgsector”. In het PowNed-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’, recent uitgezonden op BNNVARA, vertelt het gewezen Nederlandse supertalent Royston Drenthe (38) openhartig over zijn carrière en

Lees meer »

“De komende weken moeten we punten pakken”: degradatiegevaar of de eindronde, alles kan nog voor KSK Vlamertinge

Na de 1-3-thuisnederlaag tegen KSK Beveren-Leie moet KSK Vlamertinge toch achterom blijven kijken in het klassement in tweede provinciale B. Zaterdagavond hopen de troepen van Xavier Deleu aan het langste eind te trekken tegen staartploeg SV Ingelmunster. Geen sinecure, want de voorlaatste in de stand pakte de voorbije weken verrassend zeven op negen. “Het wordt een cruciale partij”, beseft de

Lees meer »