“Ik kom de rekening vereffenen”: ontslagen werknemer schiet drie mensen dood in Grieks scheepvaartbedrijf

Een ontslagen werknemer heeft in een scheepvaartbedrijf aan de rand van de Griekse hoofdstad Athene drie mensen doodgeschoten. “Ik kom vandaag de rekening vereffenen”, riep de 70-jarige Egyptenaar naar verluidt. De schutter pleegde nadien zelfmoord. 

Meer krantenkoppen in België

“Drie grote rondes winnen is realistisch”: Evenepoel toont zich ambitieus na sterke Tour, ook Dirk De Wolf gelooft dat hij “Pogacar kan kloppen”

Wint Remco Evenepoel op een dag de Tour de France? Zelf vindt hij het alleszins een “realistische droom” om ooit de drie grote rondes te winnen, zo blijkt uit beelden van Evenepoels speech op het feestje van Soudal Quick-Step zondagavond. Oud-wielrenner en analist Dirk De Wolf predikt geduld, maar gelooft er ook in. “Waarom zou Remco de Tour niet kunnen

Lees meer »

IN BEELD. De opmerkelijkste beelden van de openingsceremonie van de Olympische Spelen

De Olympische Spelen zijn vrijdagavond officieel van start gegaan. 37 Belgische atleten namen deel aan de vier uur durende openingsceremonie op de Seine. Natgeregend, maar veilig en wel bereikten de atleten en de olympische vlam het eindpunt; de Eiffeltoren. Ook koning Filip, koningin Mathilde en premier Alexander De Croo ontsnapten niet aan de regen tijdens de openingsceremonie. Bekijk hier de

Lees meer »

Mesthoop van 800 kubieke meter vat spontaan vuur op manege in Dentergem

Een mesthoop van zo’n 800 kubieke meter groot vatte maandag spontaan vuur op manege Kerstenburg langs de Markegemsesteenweg in Dentergem. De schade bleef beperkt, maar het was een werk van lange adem om zo’n hoeveelheid mest grondig te blussen.
The post Mesthoop van 800 kubieke meter vat spontaan vuur op manege in Dentergem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Corona-alarm gaat af bij Belgische delegatie: “Al enkele olympiërs zijn niet kunnen afreizen door positieve test”

Covid werpt opnieuw zijn schaduw over de Olympische Spelen. En dat heeft Team Belgium al aan den lijve ondervonden. Zo mochten enkele Belgische atleten de voorbije dagen niet naar Parijs vertrekken door een positieve test, dat bevestigde BOIC-hoofdarts Johan Bellemans deze ochtend. Ook het coronaprotocol wordt aangescherpt in Parijs, al is er opnieuw een grote "maar" aan verboden.

Lees meer »

Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain”

Maandagmiddag opende het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis in Waregem zijn vernieuwde stroke unit. Dat is een aparte eenheid binnen de afdeling Neurologie, waar mensen met een herseninfarct of -bloeding snel gespecialiseerde hulp krijgen.
The post Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Buffalo-ploegvoorstelling zit erop, coverband Equality zorgt voor sfeer op de Korenmarkt

Dag vier van de Gentse Feesten is in mineur begonnen. Het ‘Botram!’-kraam werd gevandaliseerd door vleesliefhebbers. Gelukkig heeft het Sint-Baafsplein vanavond heel wat in petto om de sfeer weer op te krikken. Daar werd de Buffalo-ploeg enthousiast ontvangen door de fans. Om 23 uur zal Eurosong-winnaar Johnny Logan nog op het podium klimmen. Mis niets van deze Gentse Feesten in

Lees meer »