Huurders treffen lichaam aan in Franse Airbnb

Huurders van een Airbnb in Frankrijk hebben afgelopen week een akelige ontdekking gedaan. Toen ze in hun verblijf introkken, troffen ze daar een lijk aan. Er wordt een onderzoek opgestart.

 

Meer krantenkoppen in België

Zijn herbruikbare bekers op festivals bron van virusverspreiding?

“Het coronavirus gaat goed rond: nooit eerder vonden we zóveel”, waarschuwt Elke Wollants van het Leuvense Rega Instituut. De schuldige volgens haar? De herbruikbare bekers die sinds vorig jaar verplicht zijn op festivals. Hoe vies zijn zulke bekers nu écht? En welke virussen en bacteriën blijven er nog allemaal aan kleven?

Lees meer »

Protestactie tegen zwaar vrachtverkeer in Lissewege

Woensdagavond hielden een aantal bewoners van Lissewege een protestactie aan het station van Lissewege naar aanleiding van het zwaar vrachtverkeer in hun dorp. Ondanks een verbod op zwaar vrachtverkeer in het centrum van Lissewege rijden nog altijd vrachtwagenchauffeurs, die voortgaan op hun GPS, het centrum binnen, waar ze zich vastrijden en soms schade aanrichten.
The post Protestactie tegen zwaar

Lees meer »

Trump belooft “Republikeinse vloedgolf” op eerste campagnerally na aanslag: “Democraten hebben geen idee wie hun kandidaat is”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in de Verenigde Staten opnieuw een campagnebijeenkomst bijgewoond, 1 week na de aanslag waarbij hij lichtgewond raakte. Ook zijn kersverse running mate J.D. Vance was er voor het eerst bij. Op de rally zei Trump dat hij een kogel trotseerde voor de democratie, en hij had ook kritiek op de veiligheidsdiensten.

Lees meer »

Tot 25.000 euro per nacht: Lady Gaga en Céline Dion verblijven in luxehotel in Parijs aan de vooravond van de Olympische openingsceremonie

Officieel weten we nog niet welke supersterren morgen zullen optreden tijdens de Olympische openingsceremonie in Parijs, maar als we de geruchten mogen geloven zullen Céline Dion en Lady Gaga alvast van de partij zijn. Beide wereldsterren werden gespot in Le Royal Monceau, een luxehotel vlakbij de Arc de Triomphe waar ook Robert De Niro, Madonna en Lionel Messi kind aan

Lees meer »

Rusland stuurt gevechtsvliegtuigen voor Amerikaanse bommenwerpers boven Barentszzee

Rusland zegt zondag dat het gevechtsvliegtuigen heeft laten opstijgen om te verhinderen dat twee Amerikaanse strategische bommenwerpers de grens boven de Barentszzee zouden oversteken, in het noordpoolgebied. “Toen de Russische vliegtuigen naderden, corrigeerden de Amerikaanse strategische bommenwerpers hun traject, weg van de grens met Rusland”, zegt het Russische ministerie van Defensie.

Lees meer »

Tijd voor het hoofdgerecht van een fantastisch mooie sportzomer

Het EK was de amuse gueule en de Tour de France het gesmaakte voorgerecht. Maar vanaf vandaag krijgen we drie weken lang het hoofdgerecht van een fantastisch mooie sportzomer geserveerd. Straks starten in Parijs eindelijk de 33ste Olympische Spelen. En met maar liefst 25 West-Vlamingen in de Belgische delegatie zal er ook een stevig mondje
The post Tijd voor

Lees meer »