Huurders treffen lichaam aan in Franse Airbnb

Huurders van een Airbnb in Frankrijk hebben afgelopen week een akelige ontdekking gedaan. Toen ze in hun verblijf introkken, troffen ze daar een lijk aan. Er wordt een onderzoek opgestart.

 

Meer krantenkoppen in België

Slagersvrouw Eline van Slagerij Dries mag over ‘De Varkensboer’ vertellen in nieuwe expositie Het Kunstuur in Roeselare

De eerste tentoonstelling van Het Kunstuur zit er bijna op in Roeselare. Veel bezoekers hebben genoten van boeiende verhalen over 30 topwerken in de ontwijde Sint-Amandskerk. Op 1 april start een tweede tentoonstelling en een van de vertellers is Eline Vergauwe, de slagersvrouw van Slagerij Dries aan de kop van de vaart.
The post Slagersvrouw Eline van Slagerij Dries mag

Lees meer »

Verkeershinder op drukke Staatsbaan na botsing tussen drie wagens

Op de drukke Staatsbaan (N35) in het centrum van Kortemark was er woensdagochtend aanzienlijke verkeershinder na een ongeval met drie wagens. Daarbij viel minstens één gewonde. De schade was groot.
The post Verkeershinder op drukke Staatsbaan na botsing tussen drie wagens appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF ONDERZOEK. De geheimen van de autosector: wordt het straks onmogelijk om nog te onderhandelen over de prijs van je auto?

Hoeveel verdient je garagist nu écht nog aan je wagen? Steeds minder, zo blijkt uit onderzoek van HLN. Wij spraken met dertig garagehouders die ons voor het eerst een blik gunnen op de absurde eisen die sommige autofabrikanten hen steeds vaker opleggen. Kan je nog wel onderhandelen over je nieuwe auto, of zijn die tijden voorbij? Wij leggen de geheimen

Lees meer »

Boeren trekken morgen in colonne van Heers naar Hasselt uit protest tegen natuurbeheer in Haspengouw

De Limburgse boeren gaan morgen opnieuw actie voeren, dit keer tegen de natuurbeheerplannen van het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) in Haspengouw. Vanaf 9.30 uur trekken de boeren met hun tractoren in colonne met hun tractoren van Veulen (Heers) naar Hasselt, rond 11 uur zullen ze hun bezwaren tegen de plannen persoonlijk overhandigen op het Limburgse hoofdkwartier van ANB

Lees meer »

KIJK LIVE. Strafschoppen in Sociedad-Mallorca, wie plaatst zich als eerste voor finale Copa del Rey?

Strafschoppen bij Real Sociedad-Mallorca, de terugmatch die moet beslissen over een finaleplek in de Copa del Rey. Giovanni González zette de bezoekers vlak na rust op voorsprong, maar Mikel Oyarzabal deed de 40.000 enthousiaste Basken opveren met de gelijkmaker. De verlengingen waren een maat voor niets. De spannende ontknoping kan je hier exclusief LIVE bekijken!

Lees meer »

LIVEBLOG STRADE BIANCHE. Indrukwekkende Pogacar demarreert op 81 km (!) van de streep, sterke Van Gils laat zich inlopen

Vandaag staat met de Strade Bianche alweer een mooie klassieker op het programma. Tadej Pogacar trapt op de Toscaanse grindwegen z’n seizoen op gang en is meteen dé topfavoriet. De Sloveen lijkt de verwachtingen meteen in te lossen. Op 81 kilometer (!) van de streep ontbond hij al z’n duivels. Volg al het nieuws rond de Strade in onze liveblog!

Lees meer »