Huurders treffen lichaam aan in Franse Airbnb

Huurders van een Airbnb in Frankrijk hebben afgelopen week een akelige ontdekking gedaan. Toen ze in hun verblijf introkken, troffen ze daar een lijk aan. Er wordt een onderzoek opgestart.

 

Meer krantenkoppen in België

“Oude tradities komen dit carnavalsweekend terug”: Poperinge maakt zich klaar voor het Keikoppencarnaval

De verkleedkostuums mogen weer bovengehaald worden, want van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart staat een nieuw Keikoppencarnavalsweekend op de agenda in Poperinge. De bekende Kindercarnavalstoet, het Masjer’n en de Keikoppencarnavalstoet zijn weer van de partij, maar enkele oude tradities worden weer opgevist.
The post “Oude tradities komen dit carnavalsweekend terug”: Poperinge maakt zich klaar voor het Keikoppencarnaval

Lees meer »

K’s Choise palmt Kursaal Oostende in met een intiem concert

Sam en Gert Bettens, het dynamische duo achter K’s Choice, vierden hun 30-jarig jubileum in de muziek, maar hun passie voor muziek blijft onverminderd. Na een succesvolle reeks uitverkochte jubileumconcerten op zowel binnenlandse als internationale podia in 2023, keren ze nu terug naar een intieme akoestische setting waarin hun stemmen en melodieën nog beter tot hun recht komen.
The post

Lees meer »

Oud kerkhof in Wevelgem wordt straks sereen belevingspark

De begraafplaats in de Vanackerestraat wordt de komende tientallen jaren getransformeerd naar een nieuwe groene long waarin plaats blijft voor funerair erfgoed en zonder de grafrust te verstoren. Het is een lang en geleidelijk traject, volgend jaar wordt wel al de omheining verwijderd.
The post Oud kerkhof in Wevelgem wordt straks sereen belevingspark appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doen financiële tegenslagen Donald Trump de das om? “Als je Trump herverkozen wil zien, moet je geen geld doneren aan hém”

Donald Trump heeft zich vandaag, op Super Tuesday, van zijn nominatie als presidentskandidaat kunnen verzekeren, maar financieel gaat het hem minder voor de wind: monsterboetes en hoge gerechtskosten wisselen elkaar in sneltempo af. Zijn boetes betaalt hij onder andere met giften van fans. Maar raken al die hoge kosten Donald Trump écht? En wat betekenen ze voor de verkiezingen? De

Lees meer »

Schooluitval stijgt weer, maar ligt de lat te hoog of net te laag? Weyts en leerkrachten beroepsonderwijs lijnrecht tegenover elkaar

14% van de leerlingen van het secundair onderwijs verliet in het schooljaar 2021-2022 de school zonder diploma. Dat is ruim 2% meer dan het jaar voordien. In de centrumsteden ligt dat percentage nog hoger. Kinderen die thuis geen Nederlands praten, lopen ook meer risico. Vooral de nakende hervorming van het deeltijds beroepsonderwijs baart leerkrachten zorgen. Minister Weyts blijft die hervorming

Lees meer »

Gemeente Zuienkerke verwelkomt 53 nieuwe gezinnen

Op vrijdagavond 23 februari verwelkomde de gemeente Zuienkerke naar jaarlijkse traditie weer haarnieuweinwonersop een receptie in het gemeentehuis. De gemeentelijke mandatarissen en diensthoofden werden er voorgesteld, waarop een rondgang volgde. Er waren ditmaal 53 gezinnen uitgenodigd, samen goed voor een negentigtal aanwezigen. Overigens kregen ook de plaatselijke verenigingen dit jaar de kans om zich voor
The post Gemeente Zuienkerke verwelkomt

Lees meer »