Huurders treffen lichaam aan in Franse Airbnb

Huurders van een Airbnb in Frankrijk hebben afgelopen week een akelige ontdekking gedaan. Toen ze in hun verblijf introkken, troffen ze daar een lijk aan. Er wordt een onderzoek opgestart.

 

Meer krantenkoppen in België

Gemeente Pelt koopt kerk van Holheide om ze te vervangen door woningen

De gemeente Pelt heeft de aankoop van de kerk van Holheide officieel goedgekeurd. Enkel de karakteristieke kerktoren zal blijven staan. Dat schrijft Het Belang van Limburg en is bevestigd aan onze redactie. De rest van de kerk moet plaatsmaken voor woonruimte voor jonge gezinnen. "Zo krijgt het verenigingsleven en de school in Holheide de broodnodige zuurstof", vertelt burgemeester Dennis Fransen

Lees meer »

Man zit 35 minuten vast op toilet van vliegtuig: “Zelfs piloot kwam helpen”

Een Amerikaanse binnenlandse vlucht van Salt Lake City naar New Orleans is onvergetelijk geworden voor een gezin van vier. Toen papa Brent naar toilet moest, bleef hij iets langer weg dan gewoonlijk. “Hij had even tijd nodig voor zichzelf”, dacht zijn vrouw nog terwijl haar twee kleuters een huilbui kregen. Maar toen er plots volk verzamelde aan de deur van

Lees meer »

? HLN 1924: “Het komiek schouwspel van een kat, een hond, een policieman en een heel korps lifeguards, die tegen elkander op een fox-trot dansten”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Eigenaardige fratsen der electriciteit’ uit Het Laatste Nieuws van 4 maart 1924. Wil je andere artikels uit de HLN-geschiedenis beluisteren en lezen, klik dan hier.

Lees meer »

Opendeur op rusthuiscampus tijdens de Dag van de Zorg

Op zondag 17 maart, de Dag van de Zorg, gooien het woonzorgcentrum Sint-Augustinus, het centrum voor dagverzorging De Oase en het plaatselijke Sociaal Huis de deuren open voor het brede publiek. Tussen 10 tot 17 uur kan iedereen er terecht om een uitgestippeld parcours doorheen de gebouwen te volgen.
The post Opendeur op rusthuiscampus tijdens de Dag van de Zorg

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. Hoe Bjorn B. (45) na kroegentocht stomdronken twee wielertoeristen doodreed: “Kom je? Er liggen twee doden naast mijn auto”

Voor hij twee wielertoeristen doodreed had Bjorn B. (45) er een lange en vooral dronken nacht op zitten. Na een hevige ruzie zette hij zijn vriendin met haar valies op straat en trok hij op kroegentocht. De ene pint na de andere. Wij spraken met de mensen die hem toen tegen het lijf zijn gelopen en konden zo een gedetailleerde

Lees meer »

Nu ook sociaal tarief voor internet: 19 euro per maand

Naast het sociale tarief voor onder meer gas en telefoon, komt er nu ook één voor internet. Zowat 600.000 gezinnen hebben vanaf vandaag recht op goedkoper vast internet. Dat maakt minister van Telecom Petra De Sutter (Groen) bekend. Al de rechthebbenden worden binnenkort geïnformeerd.

Lees meer »

KFC Doomkerke (3B) moet zondag winnen

Promovendus KFC Doomkerke had gerekend op een rustig seizoen in derde provinciale B, maar op enkele speeldagen van het einde is er nog geen zekerheid over een verlengd verblijf. In dat opzicht wacht zondag een belangrijke thuisconfrontatie tegen het voorlaatst geklasseerde FC Veldegem.
The post KFC Doomkerke (3B) moet zondag winnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acuut tekort aan vrijwilligers in Ruiselede: “Steeds minder mensen willen tijd vrijmaken”

Nog tot en met 10 maart wordt de ‘Week van de Vrijwilliger’ gevierd en dat mag ook wel, want genoeg vrijwilligers vinden wordt steeds moeilijker. Sociale organisaties, de brandweer, de speelpleinwerking en zelfs fietsclubs zijn naarstig op zoek in Ruiselede. “Jongere mensen hebben steeds meer geld nodig en het is bekend dat je als vrijwilliger niet het grote geld verdient”,

Lees meer »

Zorgwekkende toename van aantal denguebesmettingen in Brazilië

Dengue, of knokkelkoorts, verspreidt zich momenteel in een ongewoon hoog tempo in Brazilië. In de eerste twee maanden van dit jaar werden ruim een miljoen bevestigde of waarschijnlijke infecties geteld, bijna een vijfde meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt donderdag uit cijfers van het ministerie van Volksgezondheid.

Lees meer »