Donald Trump stapt naar Amerikaans Hooggerechtshof om niet vervolgd te worden voor rol in bestorming Capitool

Donald Trump heeft de hoop nog niet opgegeven om te ontsnappen aan vervolging voor zijn rol in de bestorming van het Capitool. De oud-president stapt naar het Hooggerechtshof in de hoop daar immuniteit te krijgen.

 

Meer krantenkoppen in België

Ontmoetingscentrum De Potyze heropent na grondige renovatie en uitbreiding

Na een grondige renovatie en uitbreiding is Ontmoetingscentrum De Potyze in Ieper opnieuw in gebruik genomen. Het vernieuwde buurtcentrum luidt een nieuw hoofdstuk in voor het bruisende culturele en sociale leven in de Potyze en de Verloren Hoek.
The post Ontmoetingscentrum De Potyze heropent na grondige renovatie en uitbreiding appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man naar ziekenhuis en huis onbewoonbaar nadat zetel vuur vat in Bissegem: “Rookmelder heeft weer nut bewezen”

Een oudere man raakte bevangen door de rook nadat zondagnacht brand uitbrak in de Kwade Dries in Bissegem. Door de hevige rookontwikkeling werd de woning tijdelijk onbewoonbaar verklaard maar met dank aan een rookmelder is erger vermeden. De vrouw des huizes bleef ongedeerd.
The post Man naar ziekenhuis en huis onbewoonbaar nadat zetel vuur vat in Bissegem: “Rookmelder heeft weer

Lees meer »

Supermarkten merken garnalenschaarste

Ook de supermarkten merken intussen de grote schaarste aan noordzeegarnalen, met her en der tekorten in de winkels tot gevolg.
The post Supermarkten merken garnalenschaarste appeared first on KW.be.

Lees meer »

INTERVIEW. Jani Kazaltzis en Jens Fissers praten voor het eerst over hun liefde: “De extraverte Jani: thuis bestaat die niet”

“Onze verschillende leefwerelden: dat leek mij bij aanvang een probleem.” Jani Kazaltzis (44) is de eeuwige dromer, grote liefde Jens Fissers (35) blijkt dan weer nuchter en rationeel. Hun romance liet een tijdje op zich wachten, maar ondertussen hebben ze elkaar volledig gevonden. De tv-maker en zijn partner vertellen hoe ze verliefd werden, wat de reactie van hun omgeving was

Lees meer »