Donald Trump stapt naar Amerikaans Hooggerechtshof om niet vervolgd te worden voor rol in bestorming Capitool

Donald Trump heeft de hoop nog niet opgegeven om te ontsnappen aan vervolging voor zijn rol in de bestorming van het Capitool. De oud-president stapt naar het Hooggerechtshof in de hoop daar immuniteit te krijgen.

 

Meer krantenkoppen in België

En plots halen ‘De expeditie: Groenland’ en co. meer dan een miljoen kijkers: hoe betrouwbaar zijn de kijkcijfers nog?

Van nog geen 150.000 kijkers naar meer dan een miljoen. Wie er de kijkcijfers van ‘De expeditie: Groenland’ op naslaat, ziet een opmerkelijke stijging. En het Play4-programma is niet het enige programma dat z’n kijkcijfers grote sprongen ziet maken. Maar kloppen die cijfers nog wel? En hoe worden ze gemeten? ‘De Morgen’ zoekt het uit.

Lees meer »

CT Declerck-Yprauto-LK Projects blijft gestaag groeien

Cyclingteam Declerck-Yprauto-LK Projects gaat opnieuw voor een overwinning. Daarvoor rekent Sven Claerhout onder meer op Jurgen Timperman en nieuwkomers Koen Lannoo en Warre Vleirick. “We blijven vechten voor onze stek in het peloton van beloften en eliterenners zonder contract.”
The post CT Declerck-Yprauto-LK Projects blijft gestaag groeien appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bezorgde vader van Bianca Censori slaat alarm: “Hij kan niet meer aanzien hoe Kanye haar behandelt als naakte trofee”

Een doorzichtig topje en een panty met niets onder of boven. Zelfs tabloid ‘Daily Mail’ zag zich genoodzaakt om de foto’s van Bianca Censori (29) te censureren. De vader van Kanye Wests (29) halve trouwboek slaat dan ook alarm: hij heeft genoeg van de ronduit schokkende, naakte outfits waarin zijn dochter rondparadeert. Hij eist een gesprek met de rapper om

Lees meer »

LIVE BEGRAFENIS NAVALNY. Weduwe Navalny doorbreekt stilte met emotioneel bericht – Surreële beelden tonen massa volk op straat in Moskou

Aleksej Navalny (47) – de Russische opposant die twee weken geleden in een strafkolonie overleed – wordt vandaag begraven. De uitvaart vindt rond 12 uur Belgische tijd plaats in een kerk in het stadsdeel Marino in Moskou. Ongeveer twee uur later wordt de Poetin-criticus begraven op de Borisovski-begraafplaats. Volg alle gebeurtenissen hier.

Lees meer »

#MeTooGarçons: hashtag over seksueel geweld brengt golf van getuigenissen van mannen op gang in Frankrijk

In Frankrijk stromen volop getuigenissen binnen van mannen die het slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld. De trend is gestart bij de Franse acteurs Aurélien Wiik en Francis Renaud, nadat ze hebben verteld over hoe ze te maken kregen met aanranding en seksuele intimidatie bij de start van hun carrière. Hun getuigenissen krijgen heel wat weerklank op sociale media.

Lees meer »

“Rug rechten voor eigen volk”: Zulte Waregem moet tegen SL16 verlies bij Francs Borains wegspoelen

Een onnodig verlies en weggezakt naar de vierde plaats. Dat was de harde balans voor Zulte Waregem na de 2-1-nederlaag bij ‘zwart beest’ Francs Borains. “We hebben de zege weggegeven. Tijd om onze rug te rechten voor eigen volk tegen SL16”, zegt een strijdvaardige Alessandro Ciranni. Dat is nodig, als Essevee de promotiekansen gaaf wil houden.
The post “Rug rechten

Lees meer »

Amber en Kenzo verwelkomen schrikkelbaby Charles: “We zullen elk jaar zijn verjaardag vieren”

In Veurne viel op 29 februari niet alleen de ‘25-jarige eeuweling’ Raymond Pylyser te vieren. Op de materniteit van AZ West werden namelijk twee ‘schrikkelbaby’s’ geboren. Amber Verhaegen (25) en Kenzo Sheffield (25) uit Diksmuide werden de trotse ouders van Charles. Het broertje voor Léon (1,5) meet 50 cm en weegt 3,548 kg.
The post Amber en Kenzo verwelkomen schrikkelbaby

Lees meer »

Ongenaakbare Dames Scor hebben titel voor het grijpen

Het damesvoetbal leeft in Oostrozebeke. In tegenstelling tot hun mannelijke collega’s rijven de dames van kapitein Philine Verbrugghe (33) de ene overwinning na de andere binnen. De dames staan eerste in de ranking van tweede provinciale met maar liefst 12 punten voorsprong op de tweede. De dames haalden 48 op 48, dus geen enkel verliespuntje en dit met nog acht

Lees meer »

Moeder Navalny haalt slag thuis en dwingt publieke begrafenis af voor zoon, maar niet duidelijk hoe die er precies gaat uitzien

De Russische Poetin-criticus Aleksej Navalny (47) wordt vandaag begraven in Moskou. Ondanks zware druk van de Russische autoriteiten slaagde zijn moeder Ljoedmila Navalnaja (69) erin om een publieke dienst af te dwingen. Vraag is wel hoe die er precies zal uitzien. Het team van de oppositieleider zegt dat het actief is tegengewerkt bij de organisatie en het is onduidelijk of

Lees meer »

Talbot House pakt uit met stand-up comedyshow in Concert Hall

Voor het eerst nodigt Talbot House een lokale stand-up comedian uit in de Concert Hall van Talbot House. “Als opener van dit nieuwe aanbod hebben we gekozen voor de Oostendenaar en opkomend talent Mohsin Abbas. Hij komt zijn allereerste avondvullende zaalshow try-outen in Talbot House”, zegt Simon Louagie, manager Talbot House. De voorstelling gaat door op zaterdag 23 maart.
The

Lees meer »

Byblos Pub noodgedwongen gesloten voor realisatie project M: “Het is zeer snel moeten gaan”

Byblos Pub aan de Carrefour in Sint-Kruis heeft de deuren moeten sluiten. De eigenaar van het pand, Wereldhave, zegde het contract op voor verbouwingswerken. “Ik had een bijzonder vast publiek. Heel wat van mijn klanten kwamen dagelijks langs voor een babbel of om vrienden te ontmoeten”, zucht uitbater Lauren Vandamme.
The post Byblos Pub noodgedwongen gesloten voor realisatie project M:

Lees meer »