Donald Trump stapt naar Amerikaans Hooggerechtshof om niet vervolgd te worden voor rol in bestorming Capitool

Donald Trump heeft de hoop nog niet opgegeven om te ontsnappen aan vervolging voor zijn rol in de bestorming van het Capitool. De oud-president stapt naar het Hooggerechtshof in de hoop daar immuniteit te krijgen.

 

Meer krantenkoppen in België

Valse ziektebriefjes te koop online: kan je werkgever je ontslaan als je zo’n briefje gebruikt?

Je kan online heel makkelijk een vals ziektebriefje kopen. Dat heeft ‘VTM Nieuws’ zelf vastgesteld. “Deze website schept zelfs op dat ze marktleider zijn voor online ziektebriefjes”, klinkt het in onderstaande reportage. En het gaat allemaal heel simpel. “Enkele vragen invullen volstaat al.” Maar als je betrapt wordt, kan het gebruik van zo’n ziektebriefje grote gevolgen hebben, waarschuwen experts.

Lees meer »

Unieke beelden: Max Verstappen gefilmd door snelste drone ter wereld

Hoe snel Max Verstappen precies is in zijn gloednieuwe RB20, zien we komend weekend bij de seizoensopener van de formule 1 in Bahrein. Maar in aanloop naar de eerste grand prix van het jaar krijgen we alvast een mooi voorproefje. De wereldkampioen reed op het circuit van Silverstone een rondje met ‘s werelds snelste drone achter zich aan. Bekijk de

Lees meer »

Cruciaal dilemma bij KVK vlak voor degradatiekraker: Vandenbergheof toch opnieuw Pirard in doel?

Hoe cruciaal in de degradatiestrijd kan KV Kortrijk-RWDM zondag zijn? Plaats 14 ná de play-downs blijft voor KVK het minimum voor een ultieme kans (barrages) op redding, maar indien de huidige kloof met RWDM niet kan worden verkleind, wordt dat schier onmogelijk. En hoe cruciaal wordt de keuze voor de keeper: Vandenberghe of toch opnieuw Pirard? Die laatste noemt zich

Lees meer »

Vier verdiepingen van appartementsgebouw in Blankenberge onbewoonbaar nadat aannemer door gevel gaat

In Blankenberge zijn vier verdiepingen van een appartementsgebouw onbewoonbaar verklaard. Dat gebeurde toen een aannemer tijdens de sloopwerken van een aanpalend pand dwars door de gevel ging. De schade is aanzienlijk, maar gewonden vielen er niet.
The post Vier verdiepingen van appartementsgebouw in Blankenberge onbewoonbaar nadat aannemer door gevel gaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Begrafenis Navalny in Moskou

Aleksej Navalny wordt vandaag in Moskou begraven. De ordediensten zijn massaal aanwezig, want de uitvaart mag van het Kremlin geen massamanifestatie worden. Volg de gebeurtenissen hier live.

Lees meer »

Koperdieven stelen tientallen meters aan kabels van werken in Ekeren

In Ekeren hebben koperdieven tientallen meters aan koperen kabels gestolen. Die lagen al klaar ter voorbereiding van werken en nieuwe straatverlichting in de wijk Mariaburg. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en het nieuws is bevestigd aan VRT NWS. "Niemand heeft iets gehoord of gezien. Het zullen mensen zijn die weten wat ze doen", zegt districtsschepen Marc Elseviers (N-VA).

Lees meer »