Colombia kondigt noodtoestand af na aanvallen op cipiers in meerdere gevangenissen

In de gevangenissen van het Zuid-Amerikaanse land Colombia is de noodtoestand afgekondigd na verschillende aanvallen op cipiers. Dat heeft de Colombiaanse minister van Justitie aangekondigd. Bij een van die aanvallen kwam een bewaker om het leven.

 

Meer krantenkoppen in België

Blaffende honden verjagen inbrekers in Ledegem

Vrijdagochtend probeerden dieven een slag te slaan langs de Cardijnlaan in Ledegem. De dieven werden echter opgeschrikt door enkele blaffende honden en namen, zonder buit, het hazenpad.
The post Blaffende honden verjagen inbrekers in Ledegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Federale Gerechtelijke Politie rolt netwerk van fraude met tankkaarten op

De Federale Gerechtelijke Politie Oost-Vlaanderen heeft op 27 februari een netwerk dat zich bezighield met tankkaartfraude opgerold. Bij zes huiszoekingen in Oost-Vlaanderen werden vijf verdachten gearresteerd. De onderzoeksrechter besliste om drie van hen onder aanhoudingsmandaat te plaatsen. Voorlopig wordt de fraude op minstens 162.500 euro begroot.

Lees meer »

Problemen bij inruilen van cadeaubon van Christelijke Mutualiteit bij Dreamland: “Bonnen waren onbruikbaar, maar nu is er oplossing”

Leden van de Christelijke Mutualiteit (CM) die voor de geboorte van hun kind een cadeaubon van winkelketens Dreamland en Dreambaby kregen, konden die een tijdlang niet gebruiken in de filialen van Dreamland. Die winkels werden eind vorig jaar overgenomen door speelgoedketen Toychamp en dat leverde een aantal administratieve problemen op. Dreamland belooft nu dat de bon zonder problemen gebruikt kan

Lees meer »

“EP Hotels moet hotelhouder en klanten dichter bij elkaar brengen”: Unizo-Starter van het Jaar wil virtuele hotelketen uitbouwen

De West-Vlaamse Starter van het Jaar 2023 is in Brugge te vinden. Epartnergroup, het geesteskind van vader en zoon Dirk (65) en Simon Van Holsbeke (33), sleepte de Unizo-erkenning in de wacht en wil uitgroeien tot dé online zoekengine en virtuele hotelketen waar toeristen rechtstreeks bij hoteliers kunnen boeken. “We willen een keurmerk worden”, klinkt het.
The post “EP Hotels

Lees meer »