Belgische terreurverdachte tegengehouden in luchthaven van Filipijnse hoofdstad Manilla

Een 31-jarige Belgische man die op een internationale lijst van verdachte terroristen staat is tegengehouden in de luchthaven van Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Dat heeft de Filipijnse immigratiedienst maandag gemeld in een persbericht.

 

Meer krantenkoppen in België

Nick Bril draait in afwachting van proces set op Tomorrowland: “Als je weet wat zijn hulpkok overkwam, is dansen ongepast”

Zijn beats kwamen lekker. Net als zijn exclusieve gerechtje even verderop. Sterrenchef Nick Bril (40) is volop verwikkeld in de zaak rond het ongeval waarbij zijn sous-chef beide benen verloor, maar lonkte met een DJ-set op Tomorrowland nadrukkelijk richting feest. “Sorry, ik ga vandaag niets vertellen,” klonk het tijdens zijn soundcheck. Zijn strandje oogde lang verlaten en wie danste deed

Lees meer »

50.000 dollar én een gooi naar de titel later dit jaar: Shirzad Qadrian wint hoofdkamp van Cage Warriors 174 na intens gevecht

In Londen vond zaterdagavond het Cage Warriors 174-evenement plaats. Onder andere ex-wereldkampioen Vucenic en Qadrian mochten de octagon betreden. Die laatste trad aan in dé kamp van de avond en won van de Zweed Lööf. Daardoor mag de Brit zich opmaken voor een titelgevecht tegen Gittens later dit jaar. Een overzicht van de gevechten.

Lees meer »

Baanwielrenster Julie Nicolaes uit Maasmechelen 6 dagen voor de Olympische Spelen: “Ik wil er keihard met mijn fiets rijden”

Zes dagen voor de start van de Olympische Spelen stelden de Belgische teams voor het baanwielrennen, BMX, de Olympische wegkoers en het mountainbiken hun deuren open voor de pers. De laatste voorbereidingen worden onder meer getroffen in de Velodroom in Heusden-Zolder. Met Jens Schuermans, Julie Nicolaes en Robbe Ghys gaan ook 3 Limburgers mee met Team Belgian Cycling.

Lees meer »

2 Russen gearresteerd in Duitsland, mogelijke link met 7 terreurverdachten in ons land

Het federaal parket heeft bij 14 huiszoekingen over het land 7 personen opgepakt. Volgens onze informatie zouden de verdachten wellicht uit het Tsjetsjeense milieu komen. Ze worden er onder meer van verdacht een terroristische aanslag te hebben voorbereid. In Duitsland zijn 2 Russen opgepakt, mogelijk gelinkt aan het terreuronderzoek in ons land. Ook in Frankrijk en Oostenrijk zouden er acties

Lees meer »