Belgische terreurverdachte tegengehouden in luchthaven van Filipijnse hoofdstad Manilla

Een 31-jarige Belgische man die op een internationale lijst van verdachte terroristen staat is tegengehouden in de luchthaven van Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Dat heeft de Filipijnse immigratiedienst maandag gemeld in een persbericht.

 

Meer krantenkoppen in België

Dames Mandel United staan knap tweede

De dames van Mandel United zijn aan een uitstekend seizoen bezig in tweede provinciale. Vorig jaar kwam de ploeg nog uit in derde provinciale, maar staat nu een reeks hoger al mooi op een tweede plaats. Zondag is er de topper tegen Eernegem.
The post Dames Mandel United staan knap tweede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bianca Censori choqueert opnieuw: enkel een gsm bedekt haar intieme zone

Bianca Censori (29) liet opnieuw weinig aan de verbeelding over, toen ze met haar man Kanye ‘Ye’ West (46) uit eten ging in Parijs. Dit keer droeg ze een volledig doorzichtig topje én wederom een doorzichtige panty, zonder ondergoed. Slechts enkele dagen nadat bekend werd dat ze een gevangenisstraf kan krijgen voor haar expliciete kledingkeuzes.

Lees meer »

James Ensors meesterwerken nu ook als videogame

Zaterdagmorgen, 2 maart, werd de gratis videogame Please Touch The Artwork 2 voorgesteld in het Oostendse James Ensorhuis door de Brusselse gameontwerper Thomas Waterzooi en de Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon.
The post James Ensors meesterwerken nu ook als videogame appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geert Messiaen schrijft tiende boek over vergrijzingsproblematiek: “Ik ben van de protestgeneratie”

Leve het actieve burgerschap voor de ouderen, dat is kort en bondig samengevat waar Geert Messiaen in zijn tiende boek voor pleit. “Ik kon het niet laten om net voor de verkiezingen toch nog wat aandacht te vragen voor de tsunami aan problemen die op ons afkomt.”
The post Geert Messiaen schrijft tiende boek over vergrijzingsproblematiek: “Ik ben van de

Lees meer »

Vrouwenartsen uiten zelf kritiek op medicalisering van de menopauze

Serieuze kritiek op de hype van het moment: medicalisering van de menopauze. “Het narratief dat de menopauze een gezondheidsprobleem is dat moet worden opgelost door hormonen te vervangen, is niet wetenschappelijk bewezen”, schrijven experts in medisch vakblad The Lancet, kritisch voor hun collega’s. De menopauze wordt volgens hen te negatief voorgesteld omwille van commerciële belangen.

Lees meer »