Klappen krijgen, klappen geven: het ging iedereen goed af in aflevering 4 van ‘Kamp Waes’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Hayen kiest voor Balanta centraal achterin, maar liefst vijf wissels bij Grieken

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

Topman Aliaxis stapt onverwachts op

16:02 Eric Olsen is topman af bij de buizenproducent Aliaxis wegens een ‘onenigheid over de strategie’. Thierry Vanlancker, de voorzitter van de raad van bestuur, neemt tijdelijk de operationele teugels ove…

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. “14 doden bij Israëlische inval op Westelijke Jordaanoever”

Lees hier al het nieuws terug van zaterdag 20 april over de crisis in het Midden-Oosten. Tijdens een inval door het Israëlische leger in het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever zijn zeker veertien doden gevallen. Dat meldt de Palestijnse Rode Halve Maan. De Israëli’s beweerden eerder bij de inval “tien terroristen” gedood te hebben. De operatie in het

Lees meer »

Remco Evenepoel spreekt voor het eerst sinds zware crash: “De pijn is aan het verminderen, maar zal nooit meer positief zijn over sleutelbeenbreuk”

Remco Evenepoel (24) herstelt goed van zijn blessures (sleutelbeenfractuur en breukje in het schouderblad), die hij twee weken geleden opliep bij een zware val in de Ronde van het Baskenland. In de podcast ‘The Wolfpack Howls’ van z’n eigen ploeg praat hij voor het eerst. “Ik mag echt niet klagen. Ik voel elke dat dat mijn lichaam beter wordt en

Lees meer »

Lore en zoontje Armand hopen om een thuis te vinden via Blind Gekocht: “Huis moet vooral een thuis zijn”

WOESTEN Na twee jaar en ongeveer 40 bezochte woningen besloot Lore uit Woesten, met een budget van 355.000 euro, om de hulp in te schakelen van het Play4-programma ‘Blind Gekocht’. Lore Leplae (32) en zoontje Armand (7) wonen tijdelijk op de boerderij van Lores ouders. De verbouwingswerken aan de beschikbare huizen waren voor Lore een struikelblok.
The post Lore en

Lees meer »

Bekend Alveringems familiebedrijf Minipri nv zoekt opvolger: “Huidig concept blijft hopelijk bestaan”

Het familiebedrijf van de familie Markey – Minipri nv aan de Westover – staat te koop. Stamvader Marc Markey (76) en zijn echtgenote Marie-Christine (73) zouden stilaan wat meer van hun pensioen willen genieten en dochter Caroline (50), die sinds 2012 de zaakvoerster is, ziet het zonder de medewerking van haar ouders niet zitten.
The post Bekend Alveringems familiebedrijf Minipri

Lees meer »

“Gevoel van trots overheerst”: lokale kunstenaars Sabine en Erwin zijn blikvangers in biënnale van Plantentuin Meise

In de befaamde Plantentuin in Meise pronken twee kunstenaars uit onze regio op de tweejaarlijkse expo Cultuurvuur: Sabine Van Eynde (54) uit Koekelare en Erwin David (60) uit Snaaskerke. Hun knappe en eigenzinnige werken kan je nog tot 30 september bezichtigen. “We wisten niet eens van elkaar dat we deelnamen”, lacht het sympathieke duo.
The post “Gevoel van trots overheerst”:

Lees meer »

Juliette en Aurel vieren briljanten bruiloft

Op donderdag 4 april hebben Aurel Van Tomme (84) en Juliette Verheyen (83) hun 65ste huwelijksverjaardag gevierd. De jubilarissen zijn afkomstig uit het Oost-Vlaamse Oosterzele en hadden veertig jaar lang een confectiegroothandel in Balegem. “Juliette was daarvoor ook al bedrijfsleidster van een ander confectiebedrijf, en op een dag moest ik daar gaan klussen. Ik werkte
The post Juliette en Aurel

Lees meer »

Jelle Cleymans is bereid nieuwe ‘Spring’-reünie te organiseren voor Belgian Cat en superfan Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor terug

Jelle Cleymans (38) sloot woensdag in ‘Amai zeg wauw!’ een opvallende overeenkomst met Belgian Cat Julie Vanloo (31), die in het programma in geuren en kleuren vertelde dat ze superfan is van de Ketnet-reeks ‘Spring’. Omdat ze de reünie van de cast in het Sportpaleis gemist heeft, probeerde ze Jelle te overtuigen er een nieuwe te organiseren. En hoewel de

Lees meer »

POLL. Na de kritiek van Bart Verhaeghe: had Club uitstel moeten krijgen? En zou u de play-offs (en puntenhalvering) afschaffen?

“We zijn een heel onprofessioneel voetballand.” Club-voorzitter Bart Verhaeghe (59) klaagde na de kwalificatie van Club Brugge voor de halve finales van de Conference League, en de daarbij horende overvolle kalender voor blauw-zwart, opnieuw de organisatie van onze competitie aan. Maar hoe moet die dan wel georganiseerd worden? Kiest u voor play-offs of niet? En met hoeveel ploegen? Laat het

Lees meer »

INTERVIEW. 3 uur aan tafel bij Bart De Pauw thuis: “Iedereen spreekt van een tweede kans. Wélke tweede kans? Een bed and breakfast in Siberië?”

Is Bart De Pauw (55) werkelijk gelouterd? Of waren z’n publieke excuses, eerder deze week bij Gert Verhulst, schone schijn? “Ik kruip weer in mijn schulp”, zei hij aan ‘De Tafel’. Maar niet voor hij nog één laatste keer praat, ook over wat hij niet zei op tv. Drie uur lang. Kwetsbaar, intiem en breekbaar. “Er waren momenten, diep in

Lees meer »

Minder keuzestress voor Tedesco? UEFA neemt maandag beslissing over deadline EK-selectie en mogelijke uitbreiding naar 26 spelers

De Europese Voetbalconfederatie UEFA neemt maandag een besluit over de definitieve deadline van de selecties voor het EK. Dit op vraag van verschillende landen die vinden dat de deadline van 7 juni, een week voor het EK, te vroeg komt. Verschillende bondscoaches hadden ook eerder al gepleit voor het uitbreiden van het aantal spelers in de selecties voor het komende

Lees meer »