Jinnih Beels na haar exit uit ‘De expeditie: Groenland’: “Een teken van zwakte? Ik heb het lef gehad om voor mezelf te kiezen”

Na amper twee dagen hield Jinnih Beels haar expeditie in Groenland voor bekeken. Niet de extreme inspanningen of de barre temperaturen speelden haar parten, de Antwerpse politica was letterlijk ziek van heimwee. “Spijt heb ik niet, mijn deelname aan het programma heeft me rust en sereniteit gebracht en me over mijn twijfels over mijn toekomst heen geholpen. Er is een Jinnih voor Groenland en een Jinnih na Groenland”, zegt ze.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hier is walgelijk goed over nagedacht”: vrachtwagenchauffeur Gheorghe (50) sterft nadat onbekenden riooldeksel van brug gooien

Vrachtwagenchauffeur Gheorghe Tibil (50) is vrijdagnacht om het leven gekomen nadat onbekenden een loodzwaar riooldeksel van een brug over de autosnelweg gooiden. Recht in de cabine van de Roemeense man. “Ze hadden er met een koord voor gezorgd dat het riooldeksel net ter de hoogte van de cabine zou vallen”, klinkt het. Wat weten we al over de daders? En

Lees meer »

FC Gullegem wint Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes

De jeugdwerking van Cercle Brugge organiseerde binnen het vzw-bestuur voor de vijftiende keer de Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes. Op Hemelvaartdag kende het jeugdtornooi, waar heel wat ploegen uit onze provincie aan deelnamen, de apotheose.
The post FC Gullegem wint Beker van West-Vlaanderen voor Duiveltjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Horeca Poperinge-Heuvelland heeft nieuwe voorzitter

Marijn Struye (38) van het hotel-restaurant ‘t Sparhof in de Wulvestraat in Dranouter is de nieuwe voorzitter van Horeca Regio Poperinge-Heuvelland. Hij volgt in die functie Bert Recour (48) van hotel-restaurant Pegasus in de G. Gezellestraat in Poperinge op.
The post Horeca Poperinge-Heuvelland heeft nieuwe voorzitter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joost Klein mag voorlopig niet repeteren voor finale Songfestival na ‘incident’: “Wij wachten de uitkomst van het onderzoek af”

Joost Klein is vrijdagmiddag de grote afwezige bij de generale repetitie voor de finale van het Eurovisiesongfestival zaterdag. De EBU liet weten in een statement dat er zich een incident met de Nederlander heeft voorgedaan. “Hij zal daarom tot nader order niet repeteren.” Alle partijen houden voorlopig de lippen stijf op elkaar, enkel AvoTros gaf een korte mededeling aan de

Lees meer »

Johny en Sonja vieren hun gouden huwelijksjubileum

Op 19 april was het 50 jaar geleden dat Sonja Vandeputte (70) en Johny De Ceuninck (72) elkaar in Pittem het jawoord gaven. Daarom werden ze onlangs op het gemeentehuis ontvangen. Ze kregen één zoon Giovanni (46) en gingen, na zes maanden bij de ouders van Sonja ingewoond te hebben, in hun woning in de
The post Johny en

Lees meer »

Bestuurster komt om bij aanrijding met mug

Een vrouw uit Tongeren is dinsdagavond verongelukt op de Bilzersteenweg in Tongeren. De vrouw reed met haar auto de steenweg op en botste daar tegen een mug met zwaailichten. De mugarts raakte lichtgewond bij de klap.

Lees meer »

Doodrijder studente Hannelore (21) tekent tóch beroep aan tegen ‘rechtvaardige’ straf, familie: “We zijn echt ontgoocheld”

“Een strenge, maar rechtvaardige straf.” Dat was het oordeel van de toenmalige advocaat van W.D. (42) toen die drie maanden geleden drie jaar celstraf en vijf jaar rijverbod kreeg. De man reed onder invloed van heroïne studente Hannelore Reyniers (21) dood op haar fiets in Wulpen. En tóch vond W.D. zijn straf zelf te zwaar: hij gaat nu in beroep.

Lees meer »