De Ketelaere scoort er 2 in 2 minuten en overklast Lukaku en co

Twee doelpunten in twee minuten. Charles De Ketelaere zette Atalanta in de eerste helft al op rozen tegen het AS Roma van Romelu Lukaku. Daarmee doet Atalanta ook een gouden zaak in de strijd om het laatste Champions League-ticket in de Serie A. 

Meer krantenkoppen in België

Vader en zonen vrijgesproken voor onthutsende mishandeling en misbruik tweede echtgenote en stiefmoeder in Afghaans gezin

Is een Afghaanse vrouw en haar drie kinderen jarenlang door haar echtgenoot en twee stiefzonen uit Menen mishandeld en misbruikt? Op die vraag moest de rechter in Kortrijk een antwoord vinden en dat antwoord is negatief. De Afghaanse echtgenoot en zijn twee zonen vinden alvast van niet en gaan resoluut voor de vrijspraak. “Allemaal leugens en verzinsels”, hadden ze in

Lees meer »

Feest voor de communicantjes van De Ark

Op zondagmorgen 26 mei om 9.30 uur was het in het stemmige Sint-Martinuskerkje van Oekene de beurt aan de 21 eerstecommunicantjes van de basisschool De Ark. Ook zij hadden de weken ervoor met hun leerkrachten uitvoerig gerepeteerd om de viering vlot en stijlvol te laten verlopen. Op de groepsfoto zien we Jacob Braekevelt, Femke Baekelandt,
The post Feest voor

Lees meer »

Euro incasseert dubbele tik

06:12 De euro verliest sinds vrijdag tegenover de greenback ruim een dollarcent: bovenop een sterk Amerikaans jobrapport komt nu politieke onzekerheid in Frankrijk.

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Uijtdebroeks komt binnen op 16 seconden van virtuele leider Almeida

Met vier bergetappes en een afsluitende klimtijdrit wacht een loodzware Ronde van Zwitserland. Al wordt de 87ste editie overschaduwd door de noodlottige val van de Zwitserse klimmer Gino Mäder vorig jaar. Hij wordt geëerd met een bergprijs en herinneringsrit en ook het nummer 44 zal er nooit meer uitgereikt worden. Met onder anderen Cian Uijtdebroeks, Arnaud De Lie, Thibau Nys,

Lees meer »