“Oorspronkelijk was het script veel gruwelijker”: Julia Roberts verklapt hoe ‘Pretty Woman’ niet bedoeld was als liefdesverhaal

Het is misschien wel haar meest bekende film, maar het had niet veel gescheeld of Julia Roberts (51) had niet de hoofdrol gespeeld in ‘Pretty Woman’. Dit doordat de film eigenlijk een “veel donkerdere” verhaallijn had. 

Meer krantenkoppen in België

Warre Vangheluwe boekt allereerste profzege tijdens vierde rit van Vierdaagse van Duinkerke

Warre Vangheluwe heeft vrijdag de vierde etappe gewonnen in de 68e editie van de Vierdaagse van Duinkerke (2.Pro). In de sprint na een kasseirit over 166,8 kilometer tussen Mazingarbe en Pont-à-Marcq haalde onze 22-jarige landgenoot van Soudal Quick-Step het van de Ier Sam Bennett (Decathlon-AG2R La Mondiale).
The post Warre Vangheluwe boekt allereerste profzege tijdens vierde rit van Vierdaagse

Lees meer »

Thermospulle warm onthaald in Kinheim-Kindel

Vriendenclub Thermospulle werd voor hun 25-jarig jubileum feestelijk onthaald in Kinheim-Kindel aan de Moezel, zusterstad van Harelbeke.
The post Thermospulle warm onthaald in Kinheim-Kindel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Turkije werkt aan wet over buitenlandse inmenging

Het Turkse parlement zou zich binnenkort moeten buigen over een wetsontwerp over buitenlandse inmenging door zogenoemde “beïnvloedingsagenten”. Journalisten en wetenschappers die ervan beschuldigd worden dat ze buitenlandse belangen dienen riskeren daarbij celstraffen.

Lees meer »

KIJK. Relatie nooit officieel bevestigd, maar Bradley Cooper deelt innige kus met Gigi Hadid op concert van Taylor Swift

Model Gigi Hadid (29) ging in Parijs naar het optreden kijken van haar goede vriendin Taylor Swift. Voor de gelegenheid nam ze acteur Bradley Cooper (49) mee. De twee genoten duidelijk van concert en van elkaars gezelschap. Bradley en Gigi werden voor het eerst samen gespot in oktober 2023, maar hebben hun relatie tot nu toe nog niet officieel bevestigd.

Lees meer »

Waar kennen we robothond Spot uit ‘De Mol’ nog van?

Nog een laatste mollenstreek in de slotaflevering van ‘De Mol’. Would-be dief Senne laat zich in de gangen van Villa del Gattopardo, een protserige palazzo in Palermo, met plezier betrappen door ‘waakhond’ Spot, om te vermijden dat de groepspot finaal nog zou aandikken. Kwam bekend voor, dat technologische hoogstandje in de vorm van een robothond? Jazeker. Volgend jaar wordt Spot

Lees meer »

Olivier Vandecasteele, die vorig jaar werd vrijgelaten uit Iraanse cel, werkt aan humanitair project: “Ik ben aan het herstellen”

Olivier Vandecasteele werd vorig jaar in mei bevrijd uit een Iraanse cel. Hij bracht er maar liefst 455 dagen door in erbarmelijke omstandigheden. “Wat mij overkwam, is goed afgelopen. Welja, goed … It stays with me, dat is zeker”, zegt Vandecasteele in een interview met Bruzz. Vandaag werkt hij aan een nieuw humanitair project. “Het is een moeilijk evenwicht tussen

Lees meer »

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Hoe ernstig is blessure van Thiago? En hoe stoomt paars-wit zich klaar? Volg de aanloop naar de clash een hele week op HLN!

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »