Handgeschreven songteksten van David Bowie onder de hamer

Een blad met handgeschreven songtekst van de David Bowie-nummers ‘Rock ‘n’ Roll Suicide’ en ‘Suffragette City’ wordt dinsdag geveild door Omega Auctions. De lyrics zouden tot 100.000 pond (ruim 115.300 euro) kunnen opbrengen, schrijft de ‘BBC’. 

Meer krantenkoppen in België

Paus Franciscus beschuldigd van homofobe opmerking tijdens besloten vergadering met bisschoppen

Paus Franciscus wordt ervan beschuldigd een homofobe opmerking te hebben gemaakt tijdens een besloten vergadering met Italiaanse bisschoppen. Dat schrijven 2 Italiaanse kranten, La Repubblica en Corriere della Sera. Volgens bronnen zou de 87-jarige paus tijdens de vergadering gezegd hebben geen homoseksuele mannen toe te laten tot de priesteropleiding, ook niet als ze zich aan het celibaat houden.

Lees meer »

Ooievaars geboren en geringd in Bellewaerde: “Een hedendaagse dierentuin moet ook dieren in de natuur steunen”

In het Ieperse Bellewaerde Park is het eerste ooievaarsjong van het seizoen geringd en het wordt niet het laatste. Het aantal nesten in het park stijgt door verschillende investeringen. “Toch mogen deze vogels gaan en staan waar ze willen.”
The post Ooievaars geboren en geringd in Bellewaerde: “Een hedendaagse dierentuin moet ook dieren in de natuur steunen” appeared first

Lees meer »

Spirituele beuers ‘Bloom’ met meer dan 50 stanhouders neergestreken in Menen

Voor het eerst in meer dan 30 jaar, streek Bloom neer in Menen. De spirituele beurs, ondertussen een ware referentie in de Benelux, kwam nooit eerder naar de grensstad. Meer dan 50 standhouders boden bezoekers een blik op een alternatieve wereld en manier van leven.
The post Spirituele beuers ‘Bloom’ met meer dan 50 stanhouders neergestreken in Menen appeared

Lees meer »

Moeder stapt naar politie nadat Tom Van Grieken filmpje heeft gedeeld waarin dochter klappen krijgt: “Hij gebruikt het uit eigenbelang”

Op sociale media circuleerde deze week een filmpje van een vechtpartij tussen tieners. Daarop is te zien hoe twee vriendinnen in elkaar worden geslagen bij een bushalte in Herentals. Ook Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken deelde het filmpje met zijn volgers, tot groot ongenoegen van de mama van een van de slachtoffers. “Ik begon te hyperventileren toen ik dat zag”,

Lees meer »

Neos reist naar Cap Griz Nez en Champagnestreek

Bij Neos hebben ze een boontje voor Frankrijk. De reislustige leden zijn net terug van hun reis naar Cap Griz Nez. Daar verkenden ze de steile kliffen en genoten ze van de Franse gastronomie. Aan de Franse kust lieten ze de Ardooise Neos vlag wapperen. Wie van de zuiderburen houdt, moet bij Neos zijn, want
The post Neos reist

Lees meer »

Jelle De Beule en Sylvia onthullen geheim van hun huwelijk: “Hij maakte indruk op mij, ook al was hij nog maar 16 en ik al 21”

“We horen genoeg verhalen van mensen die dachten dat het gras groener was aan de overkant, maar na een jaar begint de ellende”. Het is een unicum in showbizzland, maar na bijna 25 jaar zijn acteur Jelle De Beule (43) en schrijfster Sylvia Van Driessche (48) nog steeds onafscheidelijk. Het koppel blikt in ‘Story’ terug op hun eerste ontmoeting, verklapt

Lees meer »

Oktoberfest weert hit ‘L’Amour Toujours’ van Gigi D’Agostino na racistische incidenten: “Geen plaats voor die rechtse rotzooi”

De organisatie van het bierfestijn Oktoberfest in het Duitse München wil dit jaar het nummer ‘L’Amour Toujours’ van dj Gigi D’Agostino in de ban doen. Die beslissing volgt op het incident dat dateert van het Pinksterweekend, waarbij Duitse jongeren die feestvierden op het Waddeneiland Sylt, racistische leuzen zongen op de melodie van het lied en de Hitlergroet brachten.

Lees meer »

“Jan geniet van de familiereünie, maar acteur Jef De Smedt nog meer”: Cathérine Kools na 6 jaar terug in ‘Familie’

Verrassing van jewelste voor de ‘Familie’-fans, want maandagavond wandelde Leen Van den Bossche plots het beeld in. Na zes jaar keert het personage terug uit Afrika, en dus hervat Cathérine Kools (42) haar rol. “Zowel Leen als ik hebben de voorbije jaren dingen gedaan waarvan we voelden dat ze moesten gebeuren”, vertelt de actrice over haar comeback en hoe haar

Lees meer »

ASSISEN. Nieuwe vriendin (en nicht) van beschuldigde getuigt: “Tegenover mij is Steven zeer gevoelig. Ook op seksueel vlak”

“Hij is eigenlijk uw nonkel. Heb je daar nooit een probleem mee gehad?” “Nee, totaal niet.” Een laatste, bijzondere opvallende getuigenis. Vervolgens is er gepleit op het proces over de moord op Sandra Bellaccomo. Momenteel heeft de verdediging het woord. Later op de avond gaat de jury in beraad. Een arrest wordt pas diep in de nacht verwacht.

Lees meer »