“De vraag ‘wat met het cordon sanitaire’ zet Vlaams Belang in de spotlight, en daar profiteert de partij van”

Post Content 

Meer krantenkoppen in België

Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende

Skeeleraar Bart Swings heeft donderdag in Oostende de Europese titel op de marathon veroverd. Onze landgenoot bleef Indra Médard en de Spanjaard Patxi Peula voor. Voor Swings was het al de derde Europese titel.
The post Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Federale regeringsonderhandelingen versnellen: 80 besparingsvoorstellen doorgerekend door ambtenaren

Voorzichtig optimisme op het Koninklijk Paleis vandaag, want ondanks donkere budgettaire wolken is er sprake van ‘versnelling’ en ‘voorzichtige vooruitgang’ aan de federale onderhandelingstafel. De vijf partijvoorzitters lijken een manier gevonden te hebben om de heetste hangijzers aan elkaar te koppelen. En ook op Vlaams niveau schiet het op. Dit is de exacte stand van zaken.

Lees meer »

Prinses Delphine vindt het fantastisch om in België te leven: “Ik geloof in voorbestemming. Het is niet Londen, het is hier”

Een opvallend rood-roze broekpak, met daarop de afbeelding van een vlinder. Prinses Delphine (56) straalde naar goede gewoonte op de nationale feestdag. Haar outfit was dan ook allesbehalve zomaar gekozen. Dat vertelde de prinses aan ‘Story’-journalist en royaltyexpert Wim Dehandschutter tijdens een exclusief gesprek bij haar thuis. Over haar outfit en de persoonlijke brief die vorig jaar uitlekte. “Het was

Lees meer »

“Ze sloeg 24 keer in één minuut”: nu zijn ook de beelden opgedoken waarop beste vrouwelijke Britse olympiër paard mishandelt

De mysterieuze video waarop drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) een paard fysiek mishandelt, is opgedoken. Daarop is te zien hoe ze het dier veelvoudig met een zweep slaat terwijl een leerlinge het paard berijdt. “Wel 24 keer in één minuut”, vertelt de advocate van de anonieme persoon die een klacht indiende. “Het bleef trouwens niet bij één incident.” Dujardin

Lees meer »

BS Geluveld wil zichzelf tijd geven om te bouwen

BS Geluveld kon zich vorig jaar niet redden in tweede provinciale. Met de komst van heel wat nieuwe spelers en de opstart van een B-elftal maken ze zich in Geluveld klaar om mee te strijden bovenaan in derde provinciale.
The post BS Geluveld wil zichzelf tijd geven om te bouwen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot”

Op zondag 4 augustus organiseren Simon Boudry, Philip Lajoie en Yvan Cauwenberg voor de tweede keer een recreatief padeltornooi op de padelvelden bij het Ieperse zwembad. Tijdens het tornooi houden ze een minuut stilte voor de overleden schepen van Sport en hun padelmakker Patrick Benoot.
The post Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot” appeared

Lees meer »

Vandaag al voetbal en rugby: ontdek via deze handige tool het volledige programma van Olympische Spelen

Met ruim 10.000 sporters uit 206 landen en 306 disciplines in 32 verschillende sporten is Parijs de komende weken het kloppend sporthart van de wereld. Vandaag, nog voor de openingsceremonie van vrijdag dus, komen al de eerste sporten aan bod op de Olympische Spelen. Zaterdag zijn de eerste Belgen aan zet. Hoe ziet het volledige programma van Parijs 2024 eruit?

Lees meer »