Ziekenhuizen zetten in op kankerzorg bij jongeren: “Wij hebben andere vragen dan volwassenen”

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) heeft 6 ziekenhuizen aangewezen om multidisciplinaire zorg aan te bieden aan jongeren met kanker. "Zo jong zou je eigenlijk niet ziek mogen worden, maar als het dan toch gebeurt, heb je heel veel vragen en noden", getuigt Anneke Cattebeke in "VRT NWS Laat". Zij hoorde op haar 27 dat ze lymfeklierkanker had.

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG TITELSTRIJD. De Ketelaere steunt Club, wordt blauw-zwart volgens u nog onttroond? Volg de slotspeeldag op HLN!

D-Day in de bijzonder spannende titelontknoping. Met Club Brugge dat met de beste kaarten aan de slotspeeldag begint. Met een punt tegen Cercle is het áltijd kampioen. Of gaat de trofee toch nog richting Brussel, naar Union of Anderlecht? Een héle dag zit u bij HLN aan het juiste adres. Voor het laatste nieuws, de beste sfeerbeelden voor en na

Lees meer »

Verzoening tussen Linda de Mol en ex Jeroen nu zijn zedenzaak rond ‘The Voice of Holland’ is afgerond?

Jeroen Rietbergen (53), de vroegere muzikaal leider van talentenjacht ‘The Voice of Holland’ en (ex-)partner van Linda de Mol, moet toch niet voor de rechter verschijnen na de verkrachting van ex-deelneemster Nienke Wijnhoven. Er is te weinig bewijs klinkt het bij het Nederlandse Openbaar Ministerie. Rietbergen zelf reageert opgelucht op het nieuws. Volgens het Nederlandse weekblad ‘Story’ zou hij zich

Lees meer »

Dit is waarom Kevin Costner zijn zoon liet meespelen in zijn film ‘Horizon: An American Saga’: “Ik heb hem in de val gelokt”

Hayes (15) – de zoon van Kevin Costner (69) en Christine Baumgartner (50) – heeft onlangs zijn debuut op het witte doek gemaakt. In de nieuwe film van zijn vader, ‘Horizon: An American Saga’, heeft hij een rol bemachtigd. Toch was zijn verschijning niet helemaal toevallig. “Ik heb hem zelfs een beetje in de val kunnen lokken”, zegt vader Kevin

Lees meer »

Peter Van den Bossche toch niet dood? Gunther Levi zaait verwarring met glunderende selfie op de set van ‘Familie’

Gunther Levi (48) veroorzaakt met een post op zijn Instagram heel wat speculaties. Op de foto was de ex-‘Familie’-acteur glunderend te zien met zijn voormalige collega’s Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert) en Jef De Smedt (Jan). Vreemd, want Peter verdween twee jaar geleden na 23 jaar uit de serie, toen zijn personage Peter stierf bij een woningbrand. Hij kan

Lees meer »

EXCLUSIEF. Wij bezochten de set van ‘Nonkels’: “De maskers van Jelle en Rik kosten elke dag 1.000 euro per stuk”

Wekelijks meer dan een miljoen kijkers en op Streamz de best bekeken reeks van het jaar. ‘Nonkels’ breekt ook zijn tweede seizoen records. Wij brachten bedenkers Jelle De Beule (43) en Rik Verheye (37) een bezoekje op de set in Zele. In de make-upstoel tijdens hun metamorfose en tussen de hortensia’s in tuincentrum Van Eeden. “Door de buik van Willy

Lees meer »