Nergens zonder weg in Brussel

11:01 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert.

Meer krantenkoppen in België

Alzheimermedicijn krijgt geen groen licht in Europese Unie

Het alzheimermedicijn Leqembi van farmabedrijven Eisai en Biogen heeft geen groen licht gekregen van de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA. Dat heeft het EMA vrijdag meegedeeld. Het medicijn waarvan bewezen is dat het de opmars van de ziekte afremt, kreeg eerder wel een positief advies in de Verenigde Staten.

Lees meer »

Barack Obama spreekt steun voor Kamala Harris uit

Amerikaans oud-president Barack Obama heeft zijn steun uitgesproken voor Kamala Harris als presidentskandidate voor de Democratische partij. Dat deelt hij via X. “We gaan er alles aan doen dat ze in november wint”, schrijft hij. “We hopen dat u zich bij ons aansluit.”

Lees meer »

Project vrijetijdssite in Bavikhove opnieuw uitgesteld door softwareprobleem: “Jammer dat we weer zes maanden verliezen”

Op de laatste gemeenteraad in Harelbeke werd het bestek, de gunningswijze en de raming al voor de derde keer goedgekeurd. Een softwareprobleem zorgde ervoor dat er procedurefouten waren gemaakt. “Het is jammer dat we weer zes maanden verliezen”, reageerde oppositielid Patrick Claerhout (N-VA).
The post Project vrijetijdssite in Bavikhove opnieuw uitgesteld door softwareprobleem: “Jammer dat we weer zes maanden

Lees meer »

Vader en zoon (12) sterven bij tragisch ongeval op weg naar vakantie in de Ardennen: “De jongste ontwaakt morgen uit zijn coma. Hij weet nog niet dat zijn papa en broer er niet meer zijn”

Wat een fijne uitstap moest worden, is voor een Antwerps gezin uitgedraaid op een drama. Zaterdag botsten ze in het Waalse Sinsin met de wagen tegen een landbouwvoertuig. Vader en oudste zoon Mathias (12) waren op slag dood. Lukaz (5) en Kyalo (8), de twee andere zoons, raakten zwaargewond. “Ze keken ongelooflijk uit naar hun vakantie.”

Lees meer »

“Ik had dat meisje op die foto eerst niet herkend. Bleek het onze dochter te zijn”: prins Laurent over de vakantie en de Instagram van zijn zoon Aymeric (18)

Prins Laurent spendeert zijn zomer voorlopig in Tervuren, hij heeft het te druk om zijn gezin en ouders te vervoegen op vakantie in Zuid-Frankrijk. Wie zich echt uitleeft in zijn vakantie, is zijn zoon prins Aymeric (18). Hij geniet van het jetsetleven in Saint-Tropez. “Al moet hij die feestjes wel zelf betalen en werkt hij daarvoor als bediening in een

Lees meer »