Ella Luna uit Oudenburg zingt ‘Mon Amour’

Het was eventjes stil rond Ella Luna uit Oudenburg, maar nu pakt ze terug uit met een pakkend nummer dat volgens ons zeker blijft hangen.

“Het is een song die haar op het lijf is geschreven door Vincent Pierins en Patrick Hamilton. Udo Mechels schreef de prachtige tekst waarin ik mij volledig kan inleven”, zegt Ella. In het lied ‘Mon amour’ zullen veel mensen zich herkennen. Ella hoopt heel stiekem dat iedereen deze binnenkort ook zal meezingen. Het is geen uptempo song, maar eentje waarbij je wat kan wegdromen. De tekst zal je gevoelige snaar zeker raken. Ella koos voor een videoclip in ‘black & white’. Die werd opgenomen in The Globe Recording Studios van haar producer Patrick Hamilton. De twee muzikanten die te zien zijn in deze videoclip zijn Patrick Hamilton en Filip Bollaert. (PADI)

Het nummer is te downloaden via de grote streamingplatforms.

The post Ella Luna uit Oudenburg zingt ‘Mon Amour’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Ondanks omstreden deelname was Israël een publieksfavoriet: boycot, lobby of gewoon een leuk nummer? 

Hoewel de deelname van Israël aan het Songfestival niet ongecontesteerd was, was de Israëlische inzending ‘Hurricane’ een van de publieksfavorieten. Zangeres Eden Golan kreeg in totaal van maar liefst 15 landen de maximumscore, waaronder België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Israël eindigde zo op de tweede plaats bij de televoting. "Dat heeft verschillende oorzaken", zegt VRT NWS-journalist Gianni Paelinck.

Lees meer »

Energieregulator CREG: ruim 1,2 miljoen Belgen betalen 1.000 euro per jaar te veel voor energie en gas

Meer dan 1,2 miljoen gezinnen betalen tot 1.000 euro per jaar te veel voor elektriciteit en gas. Dat zegt de federale energieregulator CREG, die zijn internettoepassing vernieuwde waarmee consumenten kunnen nagaan of ze te veel betalen. De energieleveranciers zijn echter niet opgezet met deze boodschap. “We hebben twijfels bij de cijfers en missen nuance”, klinkt het.

Lees meer »

‘Fata Morgana’-presentator Steph Goossens schikt zich in zijn rol uit de spotlights: “Ik probeer van elke dag iets fantastisch te maken”

Met de aanhoudende herfstige lente leek de Belgische zomer stilaan wel een fata morgana. Twintig jaar geleden was dat écht zo. Op 20 juni 2004 was op Eén (nu VRT 1) de eerste aflevering van ‘Fata Morgana’ te zien. Telkens werd één bepaalde stad op stelten gezet met vijf moeilijke opdrachten die binnen een week volbracht moesten worden. Ex-presentator Steph

Lees meer »

Sergio Herman en Marc Coucke zijn er weg, de Belgen blijven: “Maar noem Cadzand alsjeblieft niet het nieuwe Knokke”

Wie dacht dat Cadzand na het vertrek van Sergio Herman en zijn Michelinsterren op sterven na dood is, heeft het mis. Vorige week werd een appartement van Marc Coucke er voor een recordprijs van 8 miljoen euro verkocht. Wij gingen langs in een ander miljoenenappartement en zochten uit hoe de toekomst van de door Vlamingen geliefde badstad eruitziet: “Bouwen in

Lees meer »

Johny en Sonja vieren hun gouden huwelijksjubileum

Op 19 april was het 50 jaar geleden dat Sonja Vandeputte (70) en Johny De Ceuninck (72) elkaar in Pittem het jawoord gaven. Daarom werden ze onlangs op het gemeentehuis ontvangen. Ze kregen één zoon Giovanni (46) en gingen, na zes maanden bij de ouders van Sonja ingewoond te hebben, in hun woning in de
The post Johny en

Lees meer »

Leven aan zee is écht gezonder. Vlaamse onderzoeker somt voordelen (en belangrijk nadeel) op

De volkswijsheid klopt: leven aan zee is gezonder. Dat is nu voor het eerst wetenschappelijk aangetoond door een team van Belgische onderzoekers. “Kustbewoners hebben statistisch gezien minder kans op longkanker en astma”, zegt professor Maarten De Rijcke van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) aan HLN. Al is er ook één ziekte waarop het risico aan zee groter is.

Lees meer »

Protest van Leuvense studenten tegen samenwerking met Israël breidt uit, ook professoren steunen actie

Het protest van de Leuvense studenten en professoren tegen de samenwerking van de KU Leuven met Israëlische universiteiten neemt toe. Een groep studenten bezet College De Valk al enkele dagen om een boycot te eisen. Ondertussen is het tentenkamp uitgebreid naar het plein aan het universiteitsgebouw. "De KU Leuven heeft kleine stappen in de goede richting gezet, maar dat is

Lees meer »