Nederlander komt terecht in vuilniswagen: slachtoffer aan verwondingen overleden

De Nederlandse man die dinsdagochtend in Arnhem in een vuilniswagen terechtkwam, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de Nederlandse politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Assisen Spuikommoord – Dochter van Emmy getuigt: “Ze had een hart van goud”

Op het assisenproces tegen Khaldoon Al-Baghdadi (42) heeft de jongste dochter van het slachtoffer haar getuigenis afgelegd. Emmy Geboers (67) werd vooral als zorgzaam, sportief en optimistisch bestempeld. De manier waarop de beschuldigde zich van haar lichaam ontdeed, werd door Alain Remue van de Cel Vermiste Personen ongezien genoemd.
The post Assisen Spuikommoord – Dochter van Emmy getuigt: “Ze

Lees meer »

Thibaut Courtois voelt zich “100 procent klaar” voor CL-finale, maar weet nog niet of hij speelt: “Áls ik start, zal ik de ploeg kunnen helpen”

Officieel weet hij nog niet of hij de Champions League-finale speelt, maar Thibaut Courtois (32) voelt zich wel “100 procent klaar” om zaterdag onder de lat te staan op Wembley. “Dat ik nu helemaal fit ben, is mijn grootste overwinning.” Over het EK en de Rode Duivels repte Courtois dan weer met geen woord.

Lees meer »

Jacques krijgt gouden medaille na vijftigste Hallebedevaart

Jacques Moerman (73) is in zijn opzet geslaagd en heeft het voorbije weekend met succes voor de 50ste keer de Hallebedevaart vanuit Wakken afgelegd. Hij kreeg na aankomst en het bijwonen van de misviering in Halle een gouden medaille van de Confrérie OLV van Halle Wakken.
The post Jacques krijgt gouden medaille na vijftigste Hallebedevaart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Emotionele beelden: Kristoffer Olsson (ex-Anderlecht), die herstelt na coma, overhandigt Deense titeltrofee aan z’n ploegmaats

Ook in Denemarken vloeiden er traantjes op de slotspeeldag. FC Midtjylland vierde alsnog de landstitel, maar het mooiste moment was weggelegd voor Kristoffer Olsson (28). De ex-middenvelder van Anderlecht lag weken in coma met bloedklonters in z’n hersenen, maar voor de prijsuitreiking maakte hij zijn wederoptreden in het stadion. Hij overhandigde de trofee aan z’n ploegmaats.

Lees meer »

Nederland in shock nadat pleegmeisje (10) “op randje van de dood” in ziekenhuis belandt: kind probeerde zelfs mensen in de supermarkt te vertellen dat ze mishandeld werd

In Nederland is de schok groot nadat een meisje van 10 jaar zeer zwaargewond en niet aanspreekbaar in het ziekenhuis is opgenomen. De pleegouders van het kind zijn aangehouden op verdenking van poging tot doodslag en zware mishandeling van hun pleegdochter. Het 10-jarige meisje, dat in het ziekenhuis vecht voor haar leven, klampte de voorbije maanden zelfs wildvreemden aan om

Lees meer »

Nicki Minaj deelt nieuwe video van bewaker op Schiphol na arrestatie voor softdrugs: “Alles wat ze deden was illegaal”

Nicki Minaj (41) heeft geen goed woord te zeggen over haar bezoek aan Nederland. De politie arresteerde haar zaterdagavond op de luchthaven van Schiphol vanwege de aanwezigheid van softdrugs in haar bagage, waardoor ze haar optreden in Manchester later die avond moest annuleren. Op Instagram deelt ze nu beelden van enkele bewakers die komen vragen om haar tassen opnieuw te

Lees meer »

België verzet zich tegen Frans windmolenpark voor de kust van Duinkerke

Nog tot 1 juni kan iedereen opmerkingen en voorstellen indienen bij de Franse overheid in het openbaar onderzoek betreffende het project voor een offshore windmolenpark voor de kust van Duinkerke en de elektrische aansluiting ervan.
The post België verzet zich tegen Frans windmolenpark voor de kust van Duinkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »