Het feestenseizoen is aangebroken, maar hoeveel geef je cadeau? “Er bestaat een formule om dat te berekenen”

De feestmaanden komen eraan: weekends vol communies en trouwfeesten. Maar ook vol goede (en slechte) manieren. Moet je nog een cadeau geven aan iemand die in het buitenland trouwt? En wat als iemand de dresscode negeert? Onze experten geven antwoord op jullie feestvragen.

 

Meer krantenkoppen in België

Meerderheid even niet in aantal, maar toch overdracht padelgronden in Oostende dankzij oppositie

Voor het eerst deze legislatuur kwam de meerderheid in Oostende in de problemen: twee N-VA-schepenen verlieten de zitting, de meerderheid was niet in aantal maar de oppositie bleef zitten, onder meer om een grondenruil in het kader van de bouw van padelvelden te redden.
The post Meerderheid even niet in aantal, maar toch overdracht padelgronden in Oostende dankzij oppositie

Lees meer »

Gemeente Kuurne Transformeert Wijzer tot Culturele Hub: “Er zit muziek in nieuwe bestemming”

Nu NEST, het nieuwe schoolgebouw in de Kattestraat te Kuurne, de deuren opent en de leerlingen en medewerkers van zowel Pienter als Wijzer eind juni hun huidige schoolgebouwen verlaten, ging de gemeente op zoek naar een nieuwe bestemming voor beide gebouwen. Aanvankelijk zouden beide schoolgebouwen te koop worden aangeboden aan een verkavelaar, die er een beperkt aantal woongelegenheden zou kunnen

Lees meer »

Verdwijnt iconische attractie na bijna 25 jaar uit Plopsaland?: “Er liggen verschillende opties op tafel”

Het Bos van Plop, de iconische familieattractie in Plopsaland De Panne, neemt bezoekers al 24 jaar mee op een magische boottocht door een wereld vol kabouters. Ondanks plannen uit 2015 om de verouderde attractie te vervangen, blijft die tot op vandaag operationeel én populair. Binnenkort komt het Plopsa-bestuur opnieuw bijeen om de toekomst ervan te bespreken. “Er liggen verschillende opties

Lees meer »

Helena Ponette strandt op één honderdste van EK-limiet op 400 meter

Helena Ponette heeft zaterdag op de International Flanders Athletics Meeting (IFAM) in Brussel haar persoonlijk record op de 400 meter verbeterd. Ze klokte 51.51 en bleef zo amper één honderdste boven de EK-limiet.
The post Helena Ponette strandt op één honderdste van EK-limiet op 400 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Auto botst met verkeerspaal in Emelgem

In de Tinnenpotstraat in Emelgem botste vrijdagavond een man tegen een verlichtingspaal. De bestuurder bleef ongedeerd, maar de paal brak af en kwam dwars over de weg te liggen.
The post Auto botst met verkeerspaal in Emelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »