Buckingham Palace maakt einde aan geruchten: koning Charles gaat opnieuw aan het werk

De Britse koning Charles III (75) keert terug in de openbaarheid. Hij pakt zijn werk weer op na behandelingen voor kanker te hebben ondergaan. Dat heeft Buckingham Palace vrijdagavond bekendgemaakt, na wilde geruchten dat hij niet lang meer te leven had. 

Meer krantenkoppen in België

Bristol vraagt gerechtelijke reorganisatie aan en houdt uitverkoop

De Euro Shoe Group, de vennootschap achter de schoenen- en kledingwinkels Bristol, vraagt bij de rechtbank van Hasselt een gerechtelijke reorganisatie aan. Ze hoopt via die procedure een overnemer of overnemers te vinden, “om de werkgelegenheid maximaal te behouden”. Dat heeft de groep met 117 winkels in België vrijdag aangekondigd.
The post Bristol vraagt gerechtelijke reorganisatie aan en houdt

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Russische luchtaanvallen op westen Oekraïne” – Minstens 16 doden en 43 gewonden bij aanval op drukke bouwmarkt in Charkiv

Het Oekraïense leger zegt dat Rusland in de nacht van zaterdag op zondag luchtaanvallen uitvoert. De doelen zouden vooral in het westen van Oekraïne liggen. Een gedegen beeld van de schade of slachtoffers is er nog niet. Bij een Russische raketaanval op een bouwmarkt in de oostelijke stad Charkiv kwamen zaterdag minstens zestien mensen om het leven, laat de gouverneur

Lees meer »

Twee agenten aangevallen op de Platse in Brugge in aanloop naar stadsderby

In de aanloop naar de stadsderby tussen Club Brugge en Cercle Brugge zijn zondag twee verkeersagenten aangevallen op de Platse in Brugge. Ze raakten daarbij gewond. Zo meldt de lokale politie van Brugge. Verder waren er nog geen noemenswaardige incidenten. Op de Platse verzamelden zo’n 5.000 Club supporters.
The post Twee agenten aangevallen op de Platse in Brugge in

Lees meer »