Oproep uit Voeren na watersnood: “Blijf thuis met die spullen”

Voerenaar Evert Bopp, die met zijn bedrijf de hulp aan het verzopen Voeren coördineert, roept op om te stoppen met materiële steun. “We hebben genoeg. Alles wat nu nog wordt geleverd, gaat niet gebruikt worden.”

 

Meer krantenkoppen in België

Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain”

Maandagmiddag opende het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis in Waregem zijn vernieuwde stroke unit. Dat is een aparte eenheid binnen de afdeling Neurologie, waar mensen met een herseninfarct of -bloeding snel gespecialiseerde hulp krijgen.
The post Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdachten van moord op Belgisch echtpaar op Tenerife uitgeleverd aan Spanje: “Camerabeelden tonen hoe verdachte met twee vuilniszakken huis van Laura (67) en Marc (71) verlaat”

De twee verdachten die vorige maand in ons land zijn opgepakt voor de moord op het Belgische echtpaar Laura Trappeniers (67) en Marc Olbrechts (71) op Tenerife, zijn vorige week uitgeleverd aan Spanje. De Guardia Civil analyseerde ondertussen “duizend uur” aan beeldmateriaal. Daarop is onder meer te zien hoe een van de verdachten na uren de woning van het echtpaar

Lees meer »

Tweelingbroers Glen en Nicola streden tegen elkaar voor laatste gymnastiekticket voor Parijs 2024: “Pas drie weken na zijn selectie heb ik hem alle geluk gewenst”

De wedstrijdjury van de olympische turncompetitie zou uiterlijk geen verschil zien tussen de identieke tweelingbroers uit Ingelmunster. Toch is het alleen Glen Cuyle die een ticket naar Parijs bemachtigde, in het nadeel van de belangrijkste persoon in zijn leven: broer Nicola. “Plots werden we elkaars grootste concurrenten.”

Lees meer »

KIJK. “Als iemand weg wil, hangt daar een prijskaartje aan vast”: Lefevere over de Tour van Evenepoel en diens contract

Zonder ongelukken staat Remco Evenepoel morgen op het eindpodium van de Tour. Tijd om terug te blikken op de voorbije drie weken met grote baas Patrick Lefevere, die logischerwijs tevreden is over de prestaties van de kopman. “Hij heeft de pech dat hij tegen de Eddy Merckx van deze tijd moet koersen”, is de CEO van Soudal Quick-Step vol lof

Lees meer »