Belg gearresteerd in Spanje, die veroordeeld was tot 8 jaar cel voor drugshandel in Antwerpen

In Spanje is een Belg opgepakt die in ons land veroordeeld is voor drugshandel. Hij moet een gevangenisstraf van acht jaar uitzitten. Dat melden Spaanse media.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG NEDERLAND-IJSLAND. Negen (!) nieuwe namen bij Oranje, basisplaatsen voor Simons en Gakpo

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

Fietser overleden bij ongeval in Kortemark

In het West-Vlaamse Kortemark is donderdag een 75-jarige fietser uit Hooglede om het leven gekomen. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Het is nog onduidelijk of en hoe het slachtoffer werd aangereden.

Lees meer »

Middelkerkse politie investeert in uitleessoftware voor smartphones: “Op die manier ook gewiste foto’s en berichten recupereren”

De lokale politie van Middelkerke zet een belangrijke stap in de strijd tegen (cyber)crime door te investeren in nieuwe uitleessoftware voor smartphones. Deze technologie zal het recherche-onderzoek aanzienlijk versnellen en verbeteren, aldus een recent rapport van de politiezone.
The post Middelkerkse politie investeert in uitleessoftware voor smartphones: “Op die manier ook gewiste foto’s en berichten recupereren” appeared first on

Lees meer »

Slotakkoord restauratie orgel Onze-Lieve-Vrouwekerk in zicht

Technici leggen de laatste hand aan de restauratie en het terug in elkaar zetten van het waardevol en historisch belangrijk koordoksaalorgel van de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Als alles naar wens verloopt, wordt het in september opnieuw ingespeeld.
The post Slotakkoord restauratie orgel Onze-Lieve-Vrouwekerk in zicht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Professionals mislukken in poging om sleutels dure Peugeot te kopiëren: “Ook ‘oldschool-diefstal’ mislukte”

In het centrum van Diksmuide werd maandagochtend geprobeerd om een dure Peugeot 5008 GT te stelen. Opvallend: dat gebeurde op 800 meter van het politiecommissariaat. Het ging om professionals die de sleutels van de auto die binnen lagen wilden kopiëren, maar daar door een fout wellicht in mislukten. “Daarna braken ze de auto open en wilden die ‘oldschool’ starten, maar

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Gistel: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Gistel trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Gistel.
The post Verkiezingsresultaten in Gistel: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »