“Het gevoel dat ik bij Anderlecht heb, is anders dan mijn gevoel bij Club. Maar het zijn de Champions’ Play-offs…”

Marc Degryse kreeg een antwoord op de vraag of Union nog meedoet voor de titel. “Antwerp daarentegen, dat is een mysterie”, zegt onze huisanalist. En het meeste onder de indruk blijft hij van Club Brugge. “De goals komen van overal. Niemand heeft die weelde. En het vormpeil van Vanaken is al een tijdje bijzonder hoog.” Dat zorgt voor een opwellende gedachte bij Degryse. 

Meer krantenkoppen in België

Duizenden mensen op illegale raveparty in Zuid-Frankrijk

Duizenden mensen zijn sinds zaterdagavond aanwezig op een illegale ravepartij bij een windmolenpark in het zuiden van Frankrijk. De prefectuur van het departement Lozère heeft gewaarschuwd voor onweders die het evenement zondag zouden kunnen treffen en roept mensen op om niet naar het terrein te komen.

Lees meer »

Pas na presidentsverkiezingen start proces in beroep tegen Trump in Georgia

De pleidooien in de zaak in beroep die Amerikaans oud-president Donald Trump aanspande om openbaar aanklager Fani Willis in de staat Georgia af te zetten, starten voorlopig op 4 oktober. Willis treedt ook aan in de zaak tegen Trump en zijn veertien medebeklaagden voor illegale pogingen om de uitslag van de verkiezingen van 2020 ongedaan te maken. Het wordt daarmee

Lees meer »

“Bart De Wever mag gerust premier worden”

Dit is “geen overwinning”, maar een “historisch moment”, zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez op de bijeenkomst van zijn partij in Brussel. De Franstalige liberalen dromen al hardop van een nieuwe ‘Zweedse’ coalitie.

Lees meer »

Kleinste kruidenierszaak in de regio opent de deuren: “Heb je een gram nodig of een volledige kilogram? We helpen je graag verder”

Klein en toch groots. Kruidenierszaak A Table opende zopas de deuren in de Komense Voorstadstraat, meteen de kleinste van zijn soort in de regio. “Op minder dan 14 vierkante meter hebben we 1.000 producten die we aanbieden.”
The post Kleinste kruidenierszaak in de regio opent de deuren: “Heb je een gram nodig of een volledige kilogram? We helpen je

Lees meer »

Joëlle en Stefanie zien kinderwens na meer dan twee jaar in vervulling gaan: “Pittig en hels traject met happy end”

Joëlle Duran en Stefanie Deneker verwelkomen in het najaar hun eerste kindje. Wat in januari 2022 begon met een kennismakingsgesprek in de fertiliteitsafdeling, volgde er bijna 2,5 jaar later (eindelijk) een positieve zwangerschapstest. In de tussenperiode zat er een heftig parcours om hun kinderwens in vervulling te zien gaan. Nu getuigen ze openhartig over de rollercoaster van de voorbije jaren.<br

Lees meer »

Bpost herovert wereldrecord: nieuwe postzegel telt liefst 2.024 woorden

Met een postzegel naar aanleiding van de 150e verjaardag van de Wereldpostunie (UPU) herovert bpost een wereldrecord. De tekst van die postzegel telt namelijk niet minder dan 2.024 woorden, meldt bpost donderdag. “We zijn bijzonder trots dat we deze historische verjaardag kunnen vieren met een dergelijk typografisch hoogstandje”, zegt Xavier Clabots, hoofd Filatelie bij bpost.

Lees meer »

Verkeersveiligheid op kruispunt van N399 met Nijverheidsstraat in Meulebeke wordt aangepakt

De gemeente Meulebeke kondigt belangrijke verkeersveiligheidsmaatregelen aan op het kruispunt van de N399 met de Nijverheidstraat. De geplande verbeteringen omvatten de installatie van driekleurige verkeerslichten en de aanleg van een rechtsafslaande strook op de N399 richting Nijverheidstraat. Deze maatregelen zijn erop gericht de verkeersveiligheid in het gebied aanzienlijk te verbeteren, vooral met het oog op het zware vrachtverkeer dat de

Lees meer »

Stefaan en Sophie openen broodjeszaak Krop: “We gaan volop voor vers”

Aan de Blankenbergse Steenweg openden Stefaan Van den Berghe (48) en Sophie De Laere (41) de deuren van Krop, een takeawaybroodjeszaak en saladebar. “De klanten komen al van ver voor onze verse, rijkelijk belegde broodjes”, zegt Sophie.
The post Stefaan en Sophie openen broodjeszaak Krop: “We gaan volop voor vers” appeared first on KW.be.

Lees meer »