Fabio Van den Bossche ruilt Alpecin-Deceuninck voor Soudal Quick-Step: “Blijkbaar heeft er iemand zijn mond niet kunnen houden”

In Binche gaat men zondag op zoek naar een opvolger voor Arnaud De Lie, die vorig jaar in Zottegem de geschiedenisboeken binnensprintte. Dit jaar kan het in Binche op een selectieve omloop alle kanten uit. Fabio Van den Bossche (24), die naar Soudal Quick-Step trekt, wil Jasper Philipsen aan de Belgische driekleur helpen. 

Meer krantenkoppen in België

Trump krijgt bijna alles wat hij wil op NAVO-top: “De Spaanse economie doet het heel goed. Maar die zou verwoest kunnen worden”

Op de NAVO-top in Den Haag is een akkoord bereikt over de defensie-uitgaven. Die worden tegen 2035 opgetrokken tot 5 procent van het bbp, óók door ons land. Het verzet van Spanje werd dan weer verdoezeld met een taalkundige ingreep en ook voor de rest kreeg Donald Trump wat hij wou. Zo is de slotverklaring stukken minder scherp voor Rusland

Lees meer »

John & Jane behaalt duurzaamheidscharter: “Willen impact maken met bewuste keuzes”

John & Jane, een audiovisueel eventbedrijf in Ruiselede, haalde zonet het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. John & Jane heeft duurzaam ondernemen al een tijdje onder de knie met het gebruik van zonnepanelen, elektrische wagens, herbruikbare waterflessen, afval sorteersystemen.
The post John & Jane behaalt duurzaamheidscharter: “Willen impact maken met bewuste keuzes” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Provinciedomeinen lokken 4,75 miljoen bezoekers, bijna dubbel zoveel zoals gedacht

De Provincie West-Vlaanderen ging ervan uit dat zo’n 2,5 miljoen bezoekers per jaar de weg vonden naar de 18 provinciedomeinen. Uit cijfers blijkt nu dat het er 2 miljoen meer zijn. Dé trekpleister blijkt De Gavers met 872.000 bezoekers per jaar.
The post Provinciedomeinen lokken 4,75 miljoen bezoekers, bijna dubbel zoveel zoals gedacht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Knalgroene linzensoep met venkel & spinazie

Een eenvoudige zomersoep met punch. Zacht gestoofde venkel, linzen en selder vormen de basis, maar het is de spinazie-rucolasaus die alles laat opleven. Knalgroen, fris en net pittig genoeg. Perfect als lichte lunch of snel avondmaal.

Lees meer »