Twee Vlamingen zitten vast in Thailand na faillissement touroperator: “We zijn ten einde raad”

Timothy Bleukx (25) uit Opglabbeek en Dennis Willems (23) uit Waterschei zitten vast in hun hotel in Thailand door het faillissement van de Duitse touroperator FTI. “Ze moeten hun hotel nóg eens betalen. Doen ze dat niet, dan belt het hotel de politie.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik vreesde dat ik al na vier maanden zou worden afgevoerd”: Luc Appermont over zijn omstreden start én de duizendste ‘Zoete inval’

Een feestelijke aflevering opgenomen in ‘hometown’ Bilzen, met verrassende gasten en Limburgse vlaai: zo viert Luc Appermont (75) vandaag de 1.000ste aflevering van ‘De zoete inval’. De presentator bedacht het Radio 2-programma 34 jaar geleden uit pure onvrede zelf, maar vreesde dat het geen lang leven was beschoren. Maar het spel overleefde de tand des tijds en zorgde voor een

Lees meer »

Frankrijk start met zuinige zege tegen Oostenrijk aan EK, maar houdt adem in voor gehavende neus van Mbappé

Het vizier van de topfavoriet stond nog niet op scherp. Maar Frankrijk deed tegen Oostenrijk, in tegenstelling tot de Rode Duivels, wel wat moest in z’n openingsmatch. Een zuinige 0-1-zege, nota bene door een owngoal, volstond voor Les Bleus. Toch startte Frankrijk ook met zorgen aan het EK, want Kylian Mbappé moest in het slot met een zwaar gehavende neus

Lees meer »

Vader en zoon aangehouden op verdenking van moord op Belgisch koppel in Tenerife: “Als ze zich niet verzetten, kunnen ze snel uitgeleverd worden”

De twee mannen die in ons land gearresteerd werden in het onderzoek naar de moord op een Belgisch koppel in Tenerife zijn aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat bevestigt het fedaal parket. Het gaat om een vader en zijn zoon. Ze worden allebei verdacht van moord op Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66). Spanje vraagt nu hun overlevering. Als zij

Lees meer »

Brit die 16.000 kilometer van zuiden naar noorden Afrika liep, gaat opnieuw bizarre uitdaging aan: Engeland al lopend volgen tijdens het EK

Russell – Russ – Cook, de eerste mens ooit van het meest zuidelijke naar het meest noordelijke puntje van Afrika jogde, is begonnen aan een nieuwe opvallende uitdaging. De 27-jarige Engelsman is in vijf dagen naar Duitsland gerend en zal daar het Engelse voetbalelftal te voet volgen van stadion naar stadion tijdens het Europees Kampioenschap.

Lees meer »

Youtuber dringt opnieuw ‘s nachts pretpark binnen en klimt op attracties: “Bobbejaanland en Walibi, jullie zijn de volgende”

Youtuber Yung Jamie heeft enkele dagen geleden een video op sociale media gepost waarop hij Plopsaland binnendringt. “Hier is een zwakke plek”, zegt hij terwijl hij over een hek klimt. De jongeman gaat op enkele attracties zitten en duikt zelfs een vijver in. Het attractiepark heeft een klacht ingediend. “Hij heeft niks beschadigd, maar we willen vooral een signaal geven

Lees meer »