Oproep | Neemt u Nortrilen of Redomex?

De leveringen van de twee antidepressiva Nortrilen en Redomex worden binnenkort stopgezet. Krijgt u het voorgeschreven voor depressieve klachten, chronische pijn of in functie van uw kankerbehandeling?

 

Meer krantenkoppen in België

Man (33) die gsm’s steelt van cafégangers riskeert jaar cel

Drie Britse feestvierders werden in mei dit jaar het slachtoffer van diefstal. De drieling was aan het feesten in een Brugs café toen ze plots hun smartphones kwijt waren. Een 33-jarige Tunesiër die verdacht wordt van de feiten ontkent alles met klem. Het Openbaar Ministerie vordert een celstraf van een jaar.
The post Man (33) die gsm’s steelt van

Lees meer »

Tattoo-actie voor dierenasiel De Knuffelpootjes brengt iets meer dan 1.300 euro op: “Toont aan dat solidariteit in Menen groot is”

Een nieuwe opsteker voor het Rekkemse dierenasiel De Knuffelpootjes. De tattoo-actie, georganiseerd door Cirusso Art Menen, bracht maar liefst 1.367 euro op. “Twee artiesten zijn hier fulltime mee bezig geweest, een ronduit hartverwarmend moment.”
The post Tattoo-actie voor dierenasiel De Knuffelpootjes brengt iets meer dan 1.300 euro op: “Toont aan dat solidariteit in Menen groot is” appeared first on

Lees meer »

Leiefeesten zetten Vlaamse Feestdag feestelijk in met onder meer 2 Unlimited en unieke Guldensporenslagtentoonstelling

Dit jaar, op zaterdag 6 juli, vormt het Schouwburgplein het decor voor de gratis Leiefeesten met optredens en dj’s. De Guldensporenviering aan de Groeningekouter gaat door op 10 juli. Van 11 tot en met 14 juli kan je terecht in de Sint-Annazaal voor een gratis unieke tentoonstelling over de Guldensporenslag.
The post Leiefeesten zetten Vlaamse Feestdag feestelijk in met

Lees meer »

Stad Kortrijk huldigt 600 jonge sportkampioenen

Zaterdagavond zat de Concertstudio driemaal afgeladen vol. In drie groepen van elk ruim 200 jongelui, werden meer dan 600 jonge sporters uit diverse disciplines gehuldigd als kampioen. Gastheer was schepen van Sport Wouter Allijns.
The post Stad Kortrijk huldigt 600 jonge sportkampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »