IN BEELD – Mama’s Jasje te gast in CC De Schakel in Waregem

Peter Vanlaet alias Mama’s Jasje sloot zijn theatertournee af in CC De Schakel in Waregem in een organisatie van PMLE.

De zaal was uitverkocht voor deze bekende Vlaamse artiest, die telkens het publiek weet in te palmen met zijn wondermooie liedjes. Peter speelde zo’n 30 shows. Volgend jaar keert hij terug met een dergelijke formule, die dan de naam 2.0 zal meekrijgen. In Waregem begon hij met de song ‘Spiegel’, gevolgd door ‘Zo Ver Weg’, ‘Teken Van Leven’, ‘Waar Is Het Hart’, ‘Zij’, ‘Als De Dag Van Toen’, ‘Terug Naar De Kust’, enz.. om dan af te sluiten met ‘Doe Het Licht Maar Uit’ en ‘Meer Moet Dat Niet Zijn’. (PADI – foto’s Jens)

The post IN BEELD – Mama’s Jasje te gast in CC De Schakel in Waregem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Bekend medisch labo uit Kortrijk failliet, dertig mensen op straat: “Overnemer haakte op het laatst af”

Over en uit voor Eurofins Labo Van Poucke in Kortrijk. Het medisch laboratorium moet de boeken neerleggen. Daardoor komen een dertigtal medewerkers op straat te staan. “Werd moeilijk als er weinig investeringen worden gedaan.”
The post Bekend medisch labo uit Kortrijk failliet, dertig mensen op straat: “Overnemer haakte op het laatst af” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries plaatst zich als eerste voor de finale, zo dadelijk Van Gerwen-Smith in andere halve finale

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

Arts mag nooit meer werken na masturberen tijdens videogesprek met patiënte

Een plastisch chirurg mag zijn beroep niet meer uitoefenen, omdat hij in een videoconsult met een patiënte zichzelf heeft bevredigd. “Ernstig seksueel grensoverschrijdend gedrag”, noemen tuchtrechters in Nederland dat vrijdag. Een rechtbank had de arts eerder dit jaar veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf maanden en een schadevergoeding van 500 euro.

Lees meer »

“Hoe langer men wacht, hoe moeilijker”: waarom de regeringsvorming in Brussel ter plaatse blijft trappelen

Anderhalve maand na de verkiezingen van 9 juni lijkt de Brusselse formatie in het slop te zitten. Aan Nederlandstalige kant heeft formateur Elke Van den Brandt (Groen) het moeilijk om voldoende partners te vinden en aan Franstalige kant moet formateur David Leisterh (MR) ‘baarlijke duivel’ PS mee aan boord nemen. En dan hebben we het nog niet over het regeerakkoord,

Lees meer »