Gemeente Kortemark verkoopt woning in Handzamestraat en houdt drie kijkdagen

De gemeente Kortemark gaat over tot de openbare verkoop van een halfopen woning met aanbouw in de Handzamestraat 126.

Het woonhuis bestaat uit een kelder, gelijkvloers, tussenverdieping en zolder. De inkom, de woonkamer en de keuken bevinden zich op de gelijkvloers. In het bijgebouw is er een badkamer. Op de tussenverdieping is er een slaapkamer. De zolder bestaat uit twee aparte ruimtes.

Achter de woning ligt een noordgerichte tuin met tuinhuis met afdak. Het dak van de woning en de aanbouw werd in 2016 voorzien van een onderdak en werd geïsoleerd. De woning is niet voorzien van centrale verwarming.

De woning kan je bekijken op 17, 24 en 26 juni. Bieden kan vanaf 24 juni tot en met 2 juli via Biddit. De instellingsprijs is 98.000 euro.

The post Gemeente Kortemark verkoopt woning in Handzamestraat en houdt drie kijkdagen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Een EK in Duitsland voelt ook een beetje als “bij ons”

Wunderbar, de hit uit 1981, moest dé song van de Rode Duivels worden op het EK 2024. Leuk ideetje van de Belgische voetbalbond, maar het werkt niet. Omdat de kans op een goed toernooi voorlopig nog even volatiel is als 99 Luftballons auf ihrem Weg zum Horizont. Dan hadden Duitse fans een leuker idee: de voorbije maanden, met eindelijk eens

Lees meer »

Nieuw militair akkoord leidt tot onrust over mogelijke Amerikaanse kernwapens op Zweedse bodem

Het Zweedse parlement heeft met overgrote meerderheid een omstreden militair akkoord tussen Zweden en de VS goedgekeurd. Dankzij de nieuwe samenwerking mag het Amerikaanse leger gebruik maken van de Zweedse militaire basissen en trainingsgronden. Enkele (extreem)linkse partijen stemden tegen het voorstel. Ze vrezen dat de samenwerking er op termijn toe kan leiden dat Amerikaanse kernwapens op Zweeds grondgebied geplaatst worden.

Lees meer »

Oude bekenden nekken Oekraïne: Roemenië leidt na 3-0-zege in groep Rode Duivels

De eerste trotse leider in de groep van België heet Roemenië. En dat na een toch wel even klinkende als verrassende 3-0-zege tegen Oekraïne. Opvallend: drie oude bekenden uit de Belgische competitie troffen raak: Nicolae Stanciu (ex-Anderlecht) en Razvan Marin en Dennis Dragus (ex-Standard). Te onthouden voor België richting tweede groepsduel: neem een breekijzer mee en wees beducht voor snelle

Lees meer »

Schaakclub De Pionniers huldigt kampioenen

Schaakclub De Pionniers uit Tielt sloot onlangs het seizoen af met hun familiefeest in het Buurthuis. Tijdens een receptie en aansluitend even aanschuiven aan de frietmobiel mocht de club meer dan 60 personen verwelkomen. Naar goede gewoonte werden ook de winnaars van het clubkampioenschap, dat betwist werd in twee reeksen van telkens acht spelers, gehuldigd. In de B-reeks ging de

Lees meer »