Toerisme Oostende organiseert voorverkoop voor Garnaalkrokettenfestival: “Inwoners de eerste kans geven om tickets te kopen”

Na het overdonderende succes van de eerste drie edities van het Garnaalkrokettenfestival, organiseert Toerisme Oostende vzw op 5, 6 en 7 oktober een nieuwe editie. Liefhebbers kijken nu al reikhalzend uit naar begin oktober. Wie dit jaar zeker wil zijn van zijn tickets, kan langsgaan op de exclusieve voorverkoop. Op donderdag 13 juni om 18 uur worden de eerste 1.000 tickets verkocht in Oostende, met maximaal vier tickets per persoon.

Dit jaar kunnen liefhebbers van garnaalkroketten opnieuw hun hart ophalen. Twaalf Oostendse restaurants presenteren dan hun eigen versie van de authentieke garnaalkroket met Oostendse garnalen. Drie dagen lang kunnen bezoekers genieten, proeven en kritische punten geven.

Je kan je nu al verzekeren van een plaatsje op dit smakelijke evenement tijdens de exclusieve voorverkoop. De eerste 1.000 tickets worden op donderdag 13 juni verkocht bij Toerisme Oostende. Hier kunnen maximaal vier tickets per persoon aangekocht worden tijdens dit presale-event aan 7 euro per toegangsticket.

Burgemeester Bart Tommelein: “Op het Garnaalkrokettenfestival proef je de beste garnaalkroketten die Oostende te bieden heeft, bereid door Oostendse topchefs met Oostendse garnalen. Het Garnaalkrokettenfestival is de perfecte gelegenheid om te genieten van deze rijke culinaire traditie van onze kuststad. Tijdens de vorige edities waren de kaarten razendsnel uitverkocht. Door een voorverkoop te organiseren bij Toerisme Oostende, willen we de Oostendenaars als eerste de kans geven om tickets te kopen. Wie een van de eerste duizend tickets wil bemachtigen, komt dus best langs op 13 juni. Uiteraard kan iedereen ook de volgende ochtend nog deelnemen aan de online ticketverkoop.”

The post Toerisme Oostende organiseert voorverkoop voor Garnaalkrokettenfestival: “Inwoners de eerste kans geven om tickets te kopen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Luchthaven Catania tijdlang dicht door uitbarsting Etna

De luchthaven van Catania in Sicilië heeft heel wat vertrekkende en aankomende vluchten geschrapt door een uitbarsting van de Etna, de grootste actieve vulkaan in Europa. Door de uitbarsting is as in het luchtruim terechtgekomen. Intussen is de situatie weer genormaliseerd en wordt er weer gevlogen.

Lees meer »

Zes weken na zware brand bij buren heropent restaurant Lagaar: “Reinigingsfirma’s zijn hier 14 dagen bezig geweest om alle roet te verwijderen”

“Als de brandweer tien minuten later was geweest, was het volledige plafond van de keuken wellicht ingestort. Al onze elektriciteit was weggesmolten en overal in het restaurant lagen er roetdeeltjes. We konden niet anders dan de deuren sluiten.”
The post Zes weken na zware brand bij buren heropent restaurant Lagaar: “Reinigingsfirma’s zijn hier 14 dagen bezig geweest om alle

Lees meer »

Energiewaakhond in nota aan formateur De Wever: “Maak aardgas duurder en elektriciteit goedkoper”

Energiewaakhond CREG vraagt de federale regeringsonderhandelaars om warmtepompen aantrekkelijker te maken door de accijnzen op elektriciteit te verlagen en die op aardgas te verhogen. Ander opvallend voorstel: een verplicht ‘basiscontract’ voor energie. Dat moet het makkelijker maken om energieleveranciers te vergelijken. Wat betekenen die voorstellen? Welk verschil maken ze op je energiefactuur? En komen ze er ook effectief?

Lees meer »

De Bruyne praat met Saudi-Arabië met oog op transfer

Kevin De Bruyne heeft gesprekken gevoerd met de Saudische Pro League met oog op een transfer. De kans dat die deze zomer nog gebeurt, is klein. De Bruyne heeft nog één jaar contract bij Manchester City en zou in de zomer van 2025 als vrije speler kunnen vertrekken.

Lees meer »

Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award

Stad Waregem mag zich een gouden VIP2024-stad noemen. Met de VIP-campagne (Vlamingen in Parijs) wil Sport Vlaanderen de Olympische spirit overbrengen naar scholen, sportclubs, steden en gemeenten.
The post Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award appeared first on KW.be.

Lees meer »

Peiling: nek-aan-nekrace tussen Harris en Trump om presidentschap VS

Kamala Harris is Donald Trump op één procentpunt genaderd. Althans, dat blijkt uit een peiling die dagblad ‘The New York Times’ hield vlak nadat president Joe Biden aangaf niet op te gaan voor een tweede termijn. Op ruim drie maanden van de stembusgang lijkt er sprake van een nek-aan-nekrace tussen beide kandidaten.

Lees meer »

Familie Bonneure pakt uit met zomerbar ’t Hof van Verademing in Snellegem: “Kom verpozen tussen fruitbomen”

Nog tot 30 september kun je in de Bosweg 45 in Snellegem verpozen in zomerbar ’t Hof van Verademing. De zomerbar, met bijhorende foodtruck, staat opgesteld in de voortuin van Steve Bonneure (47) en Sara Hoppe (46). Het is een echte familiezaak want ook (schoon)ouders Gino Bonneure (69) en Valérie Pauwels (52) bedienen je er met de glimlach.
The

Lees meer »