Toerisme Oostende organiseert voorverkoop voor Garnaalkrokettenfestival: “Inwoners de eerste kans geven om tickets te kopen”

Na het overdonderende succes van de eerste drie edities van het Garnaalkrokettenfestival, organiseert Toerisme Oostende vzw op 5, 6 en 7 oktober een nieuwe editie. Liefhebbers kijken nu al reikhalzend uit naar begin oktober. Wie dit jaar zeker wil zijn van zijn tickets, kan langsgaan op de exclusieve voorverkoop. Op donderdag 13 juni om 18 uur worden de eerste 1.000 tickets verkocht in Oostende, met maximaal vier tickets per persoon.

Dit jaar kunnen liefhebbers van garnaalkroketten opnieuw hun hart ophalen. Twaalf Oostendse restaurants presenteren dan hun eigen versie van de authentieke garnaalkroket met Oostendse garnalen. Drie dagen lang kunnen bezoekers genieten, proeven en kritische punten geven.

Je kan je nu al verzekeren van een plaatsje op dit smakelijke evenement tijdens de exclusieve voorverkoop. De eerste 1.000 tickets worden op donderdag 13 juni verkocht bij Toerisme Oostende. Hier kunnen maximaal vier tickets per persoon aangekocht worden tijdens dit presale-event aan 7 euro per toegangsticket.

Burgemeester Bart Tommelein: “Op het Garnaalkrokettenfestival proef je de beste garnaalkroketten die Oostende te bieden heeft, bereid door Oostendse topchefs met Oostendse garnalen. Het Garnaalkrokettenfestival is de perfecte gelegenheid om te genieten van deze rijke culinaire traditie van onze kuststad. Tijdens de vorige edities waren de kaarten razendsnel uitverkocht. Door een voorverkoop te organiseren bij Toerisme Oostende, willen we de Oostendenaars als eerste de kans geven om tickets te kopen. Wie een van de eerste duizend tickets wil bemachtigen, komt dus best langs op 13 juni. Uiteraard kan iedereen ook de volgende ochtend nog deelnemen aan de online ticketverkoop.”

The post Toerisme Oostende organiseert voorverkoop voor Garnaalkrokettenfestival: “Inwoners de eerste kans geven om tickets te kopen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Europa keurt staatssteun voor Bpost goed

De Europese Commissie heeft op 24 mei de staatssteun aan Bpost, voor de verdeling van kranten en tijdschriften van begin 2023 tot eind juni 2024, goedgekeurd. Dat schrijft de Franstalige krant Le Soir.

Lees meer »

Britse minister Cameron praat met ‘valse’ Oekraïense oud-president, premier Sunak maakt slechte beurt door herdenking D-Day vervroegd te verlaten

De Britse minister van Buitenlandse Zaken David Cameron heeft zich in een videogesprek laten misleiden door iemand die zich voordeed als de voormalige Oekraïense president Petro Porosjenko. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het nieuws bekendgemaakt om te vermijden dat de beelden zouden worden gemanipuleerd, maar het incident doet wel vragen rijzen over de beveiligingsprocedures. Eerder kreeg premier Rishi Sunak

Lees meer »

Lichtervelde zette eind mei lokale korte keten in de kijker: “receptenboekje nog steeds beschikbaar”

Eind mei zette Lichtervelde de Korte Keten in de kijker. Zeven lokale handelaars namen hieraan deel, bij elke handelaar was er een cadeau te winnen ter waarde van 25 euro. Op 5 juni kregen de winnaars hun prijs overhandigd.
The post Lichtervelde zette eind mei lokale korte keten in de kijker: “receptenboekje nog steeds beschikbaar” appeared first on KW.be.

Lees meer »