“Zijn nieuwe gebit betaald, nu zélf in de miserie”: hoe Steve Tielens zich voor de kar van de Turkse tandenmaffia laat spannen

“Wil hij echt zijn naam op het spel zetten voor die paar euro die hij eraan verdient?” Fans van Steve Tielens (53), die zich opwerpt als ambassadeur van een Turkse tandkliniek, trekken aan de alarmbel. Weekblad ‘Dag Allemaal’ sprak met twee nieuwe slachtoffers, die via de zanger naar Turkije reisden en daar mismeesterd werden. Steve Tielens reageert ook op alle beschuldigingen: “Ik wist niet dat ze ter plekke meer geld vroegen en zelfs haar spaarrekening plunderden.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG RODE DUIVELS. De Bruyne terug in stadion waar hij boete van 20.000 (!) euro kreeg – geplande wandeling gaat niet door

Matchday! De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal volgt vanavond om 18u. Gisteren had Tedesco goed nieuws rond Vertonghen en Theate, die vanavond zouden kunnen spelen. Meunier van zijn kant sluit dan weer na de tweede match, tegen Roemenië, aan bij de groep in Duitsland. Volg al het nieuws in de aanloop naar de Belgische

Lees meer »

Britse ‘Love island’-ster in het ziekenhuis na allergische reactie tijdens vlucht: “Kans was groot dat ik in het vliegtuig zou sterven”

De Britse ‘Love island’-ster Jack Fowler (28) wil dat vliegtuigmaatschappijen voedselallergieën serieuzer nemen, nadat hij onlangs tijdens een vlucht allergisch heeft gereageerd op een maaltijd met noten. Nochtans had hij meermaals gevraagd of er noten inzaten. “Ik wist dat ik onmiddellijk een noodbehandeling nodig had.”

Lees meer »

Vaste club headliners met 1 verrassing, veel debutanten maar weinig Belgen: de affiche van Graspop Metal Meeting 2024 doorgelicht

Vandaag start in Dessel de 27e editie van Graspop Metal Meeting. Bij de headliners tekenen veel oude getrouwen als Alice Cooper en Deep Purple present. Tegelijk maakt de helft van de artiesten op het festival hun Graspop-debuut. Organisator Peter Van Geel en metalkenner Thomas Michiels (Studio Brussel) analyseren de festivalaffiche, met als blikvangers de komst van Tool, metal uit Japan

Lees meer »

Liveblog Graspop: zon schijnt op derde festivaldag, noodplan is afgeblazen

De derde festivaldag van Graspop Metal Meeting 2024 verloopt zonnig. Een welgekomen afwisseling na 2 natte dagen. Het noodplan, dat gisteren van kracht was omdat delen van de campings onder water gelopen waren, is weer afgeblazen. Op het programma vandaag: Limp Bizkit, Bring Me The Horizon en de Rode Duivels. De festivaluitzending van Studio Brussel is vanaf 16 uur live

Lees meer »

Steeds meer koeien met vogelgriep in VS: is er een risico voor België? “Besmetting gebeurt verrassend genoeg via uier”

De vogelgriep zet zich steeds verder door in Amerika. Intussen zijn er al drie mensen en meer dan honderd koeienkuddes besmet. Een aantal Europese landen lieten daarom gisteren weten dat ze alvast vaccins bestellen. Heeft dat nut? En is de situatie echt zo alarmerend? Viroloog Steven Van Gucht vertelt hoe we er bij ons voor staan. “In Duitsland hebben wetenschappers

Lees meer »

Arbeider overleden na aanrijding met vrachtwagen op bouwwerf: “Omstandigheden worden onderzocht”

In de Spermaliestraat in Middelkerke is vrijdagavond een dodelijk verkeersongeval gebeurd. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar is later op de avond uiteindelijk bezweken aan zijn verwondingen.
The post Arbeider overleden na aanrijding met vrachtwagen op bouwwerf: “Omstandigheden worden onderzocht” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Urbanus komt met afscheidstournee begin volgend jaar ook langs in Silt: “Ik doe er dus nog ééntje bij”

Met een rode bes in de hand kondigt Urbanus zijn nieuwe theatershow aan: De Bes Tof. Tijdens een persmoment in zijn Galmaarden vertelde de comedian op geheel eigen wijze over zijn toekomstige voorstelling. Het wordt een best-of voorstelling waarin hij zijn beste grappen, sketches en liedjes verzamelt. Urbanus komt met deze tournee op zaterdag 8 februari 2025 ook langs in

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onderzoek Eddy Snelders in eindfase: met hamer sloeg hij bewijsmateriaal kapot en dumpte het in drie vuilnisbakken

Toen alles dreigde uit te komen, heeft ex-voetbalcommentator Eddy Snelders (65) thuis in Brasschaat met een hamer de geheugenstick met al zijn stiekeme blootvideo’s in gruzelementen geslagen. De brokstukken dumpte hij in meerdere vuilnisbakken op straat. In zijn chalet in de Ardennen vernietigde hij een handdoekhaak met ingebouwde camera. Hij vergat echter één laptop. Volgens de speurders staan er beelden

Lees meer »

Dit is waarom CD&V de startnota van De Wever nog niet meteen goedkeurt

Wachtlijsten in de zorg aanpakken, de centen uit het Gemeentefonds anders verdelen, investeren in welzijn: N-VA wil er ruimte voor maken in de volgende Vlaamse regering, maar in de startnota van informateur Bart De Wever (N-VA) ziet CD&V dat nog onvoldoende terug. Onder meer voor de landbouw en het platteland vraagt de partij toegevingen. Dit is hoe de kaarten nu

Lees meer »

Digitalisering van weefselstalen en AI helpen Limburgse ziekenhuizen kanker sneller en efficiënter opsporen

De Universiteit Hasselt en Limburgse ziekenhuizen zullen sneller en efficiënter kanker kunnen opsporen. Door de glasplaatjes met weefselstalen met een scanner te digitaliseren kunnen ze makkelijker gedeeld worden met andere onderzoekers voor een tweede mening of voor wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast maakt het ook analyse door artificiële intelligentie mogelijk.

Lees meer »