“Zijn nieuwe gebit betaald, nu zélf in de miserie”: hoe Steve Tielens zich voor de kar van de Turkse tandenmaffia laat spannen

“Wil hij echt zijn naam op het spel zetten voor die paar euro die hij eraan verdient?” Fans van Steve Tielens (53), die zich opwerpt als ambassadeur van een Turkse tandkliniek, trekken aan de alarmbel. Weekblad ‘Dag Allemaal’ sprak met twee nieuwe slachtoffers, die via de zanger naar Turkije reisden en daar mismeesterd werden. Steve Tielens reageert ook op alle beschuldigingen: “Ik wist niet dat ze ter plekke meer geld vroegen en zelfs haar spaarrekening plunderden.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries wint hoogstaande partij van Wade, Van Gerwen en Smith strijden om laatste finaleticket

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek”

Op het kruispunt van de Klemskerkestraat en Jachthoornstraat in Oostende vond zondagmiddag een zwaar verkeersongeval plaats. Een 58-jarige Oostendenaar kwam met zijn speedpedelec zwaar ten val en verkeerde even in levensgevaar. De toestand van de vijftiger is inmiddels niet meer kritiek.
The post Bestuurder speedpedelec (58) komt zwaar ten val na aanrijding met wagen: “Toestand niet langer kritiek” appeared

Lees meer »

Amerikaanse rapper Snoop Dogg gaat olympische vlam dragen

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg zal vrijdag een van de fakkeldragers zijn in Saint-Denis in aanloop naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, die vrijdagavond op de agenda staat. Dat heeft het gemeentebestuur van de stad uit de Parijse agglomeratie maandag bevestigd aan het Franse persbureau AFP.

Lees meer »

Britse politie slaat alarm over toenemend geweld tegen vrouwen

In Engeland en Wales worden dagelijks gemiddeld 3.000 meisjes en vrouwen het slachtoffer van geweld. De Britse politie slaat alarm en heeft het over een “nationale noodtoestand”. Ze wijst met een beschuldigende vinger naar influencers zoals Andrew Tate die vrouwenhaat propageren en Britse jongeren negatief beïnvloeden.

Lees meer »

Wim Alderweireldt is heksenkoning

Op de terreinen van de Koninklijke Schuttersgilde Sint-Sebastiaan Beselare aan De Kortekeer greep de jaarlijkse heksenschieting plaats.
The post Wim Alderweireldt is heksenkoning appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brute pech voor Igor Thiago: ex-Club-spits blesseert zich tijdens oefenwedstrijd waarin hij 2 keer scoort

Igor Thiago (23) kon niet beter starten bij zijn nieuwe club Brentford. Bij zijn debuut was de ex-Club Brugge-speler goed voor twee doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Wimbledon. Al krijgt de Braziliaanse spits nu toch een flinke domper te verwerken. Na de wedstrijd werd bekend gemaakt dat hij een blessure heeft opgelopen aan zijn meniscus.

Lees meer »