“Mee betaald voor zijn gebit, nu zitten wíj in de miserie”: hoe Steve Tielens zich voor de kar van de ‘Turkse tandenmaffia’ liet spannen

“Sorry dat ik het zeg, maar hij is laag gevallen.” Fans van Steve Tielens (53), die zich opwerpt als ambassadeur van een Turkse tandkliniek, trekken aan de alarmbel. Weekblad ‘Dag Allemaal’ sprak met twee slachtoffers die via de zanger naar Turkije reisden en nu fysiek, mentaal én financieel in de put zitten. “Hij straalde met zijn nieuw gebit, ik zat naast hem met mijn ingevallen mond zonder tanden.” Steve Tielens reageert op de beschuldigingen: “Ik wist niet dat ze ter plekke haar spaarrekening plunderden.” 

Meer krantenkoppen in België

Jurk van Dakota Johson raakt los tijdens talkshow, maar ze laat zich daardoor niet van de wijs brengen

Actrice Dakota Johnson (34) gaat het internet over met haar optreden in de Amerikaanse talkshow van Jimmy Kimmel woensdagavond. Halverwege het interview brak een schouderbandje van haar jurk, waardoor de voorkant loskwam. Johnson ging gewoon door met het gesprek, waarin ze vertelde over de opmerkelijke manier waarop een man intiem te zien is in haar nieuwe film.

Lees meer »

Remco Evenepoel verkende op terugweg van stage nog Tourtijdrit, maar meldt dan verkouden af voor BK: “Kan helaas niet ‘all in’ gaan”

Een ‘koninklijk’ BK, leek het het zondag in Zottegem te zullen worden. Met werkelijk alle Belgische tenoren aan de start. Tot… niemand minder dan titelverdediger Remco Evenepoel plots afmeldde. Aanvankelijk nog gespot op het parcours van de eerste Tourtijdrit, klonk het enkele uren later: “ik ben niet zwaar ziek, maar kan helaas niet ‘all in’ gaan.”

Lees meer »

Twee jaar na afgelasting door ‘Foetsie’ kunnen 2.000 gedupeerden toch naar 100% Retro festival (maar Laura Lynn en Helmut Lotti zullen er niet zijn)

Goed nieuws voor de 2.000 gedupeerden van 100% Retro, het festival dat twee zomers geleden in Bobbejaanland zou plaatsvinden, maar 24 uur voor de start werd afgelast: op 15 augustus zal het eindelijk doorgaan. Wie er komt optreden, wil organisator Hugo Foets nog niet zeggen, maar hij verkoopt wel al tickets aan 60 of 225 euro (vip) per stuk. “Toch

Lees meer »

IN BEELD. ‘Drashpop’ trotseert de eerste regenbui

Dan toch een fikse bui op het hoofd van de metalheads op Graspop – of tegenwoordig ‘Drashpop’. Het optimisme vierde enkele uurtjes hoogtij toen de festivalgangers de zonnestralen door de wolken zagen priemen, maar sindsdien toont het weer zich – net als de voorbije weken – een onvoorspelbaar beestje. Al kan dat voor de aanwezigen de pret niet drukken, zo

Lees meer »

Kurt Boone klaar voor Rally van Ieper: “Foutloos blijven”

Kurt Boone eindige zaterdag in zijn nieuwe Mistsubishi Lancer Evo IX knap vierde in de Rally van Wervik. Een opsteker van jewelste voor de autohandelaar uit Pollinkhove, die tot dusver een pechseizoen achter de rug heeft. Hij kijkt samen met copiloot Kenny Deroo dan ook met veel vertrouwen uit naar de Rally van Ieper dit weekend.
The post Kurt

Lees meer »

Sylvie Vangheluwe uit Torhout kort na haar 105de verjaardag overleden

Op dinsdag 11 juni vierde Sylvie Vangheluwe in het Torhoutse woonzorgcentrum Sint-Augustinus haar 105de verjaardag. Vandaag donderdag 20 juni, een dikke week later, is ze helaas overleden. Ze was de oudste vrouw van Torhout.
The post Sylvie Vangheluwe uit Torhout kort na haar 105de verjaardag overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Izegems kunststraatje ‘t Kouterke met graffiti krijgt vorm; Art’iz-leerlingen mogen zich uitleven

Tijdens het Batjesweekend werd ‘t Kouterke omgetoverd tot een kunststraatje. “Er vonden workshops plaats waardoor jongeren met graffiti aan de slag gingen, maar het werk is nog niet af”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA).
The post Izegems kunststraatje ‘t Kouterke met graffiti krijgt vorm; Art’iz-leerlingen mogen zich uitleven appeared first on KW.be.

Lees meer »