Persoon komt op Schiphol in draaiende vliegtuigmotor terecht en overlijdt

Op Schiphol is een persoon in een draaiende vliegtuigmotor beland en omgekomen. Dat bevestigt een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee (KMAR). Volgens het Nederlandse Algemeen Dagblad gaat het om een passagier en dus geen medewerker.

 

Meer krantenkoppen in België

CD&V juicht niet, maar houdt wel stand: “Geen feestje, wel grote opluchting”

De Antwerpse CD&V-kandidaten en hun achterban hebben de verkiezingsuitslagen in Tour &Taxis in Brussel gelaten ondergaan. Geen gedeprimeerde stemming, maar ook geen gejuich. Daar was dan ook niet meteen reden toe. “We houden stand en we zijn niet van de mat gespeeld. Maar dit is ook geen uitslag om te gaan feesten, dat houden we voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober.”

Lees meer »

Internationale persmeute wacht Tom Van Grieken op aan stembureau: “En nu naar de bakker, taartjes kopen voor Vaderdag”

Een vredige zondagochtend in de Schotense wijk Deuzeld. De pastoor heeft de deuren van zijn Heilig Hart-kerk alvast opengezet om straks de gelovigen te ontvangen voor de elfurenmis. Vogeltjes fluiten vrolijk en springen van tak tot tak met wormpjes voor hun jongen in het nest. Maar dan gaan de deuren open van het nest van de bekendste bewoner van de

Lees meer »

Nieuwe inwoners ontdekken stad tijdens busrit door Roeselare

Zaterdagochtend werden de nieuwe inwoners ontvangen door het stadsbestuur. Bij een koffie en een stukje cake gaf burgemeester Kris Declercq (CD&V) hen kort uitleg over de werking van de stad.
The post Nieuwe inwoners ontdekken stad tijdens busrit door Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Carla (77) uit Nederland woont al 60 jaar in België, maar mag enkel voor Europa stemmen: “Ik heb hier dus plichten, maar geen rechten”

Carla Metsch (77) mocht alweer niet stemmen voor de Vlaamse en federale verkiezingen. Ze woont nochtans bijna 60 jaar in ons land, voelt zich Belg, heeft hier gewerkt, betaalt hier belastingen en voldoet aan alle plichten. Alleen, ze heeft nog altijd de Nederlandse nationaliteit waardoor ze alleen voor Europa mocht stemmen.
The post Carla (77) uit Nederland woont al

Lees meer »

“Blijkbaar mag je geen groot hart meer hebben”: Glenn Verbauwhe­de kapot van verdriet na ontslag als keepers­trai­ner van KV Kortrijk

Glenn Verbauwhede (39) wenst KV Kortrijk het allerbeste, maar met héél veel pijn in het hart. “Alles gaf ik voor de club en toch schat trainer Freyr Alexandersson me blijkbaar niet meer naar waarde. Het houdt geen steek, wat heb ik in godsnaam verkeerd gedaan”, vraagt Glenn Verbauwhede zich af. KV Kortrijk zette op woensdag 5 juni de samenwerking met

Lees meer »