OVERZICHT. Spanje neemt 16-jarige Yamal mee, Duivels-tegenstander Slowakije roept Genk-middenvelder op

Het EK begint over enkele weken en de meeste landen hebben hun selectie al gelost. De selectie van bondscoach Tedesco is bekend, hieronder kan u de andere landen vinden. Benieuwd naar de selecties van de topfavorieten en underdogs van het EK 2024? Lees het hieronder in de liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Vader ziet zoon Frans ravijn in fietsen

Een vader-zoon fietsvakantie in de Franse Pyreneeën veranderde zondag in een nachtmerrie. De 29-jarige Ier Niall Kieran raakte een obstakel in de weg en werd in een ravijn gelanceerd. De man stortte 35 meter naar beneden.

Lees meer »

SK Nieuwkerke (2B) wil weer stevige thuisreputatie opbouwen

Het nieuwe seizoen betekent voor SK Nieuwkerke de opening van de nieuwe kantine en kleedkamers. De komende weken werkt de ploeg van trainer Patrick Van Hoof volop toe naar de competitiestart op zondag 1 september tegen zijn ex-ploeg KSK Vlamertinge A.
The post SK Nieuwkerke (2B) wil weer stevige thuisreputatie opbouwen appeared first on KW.be.

Lees meer »

De echte ‘Anne’ en fake ex-lief Ingeborg: ‘Tien om te zien’-special rond Clouseau zit vol verrassingen en geheimen

40 jaar Clouseau, dat mag al eens gevierd worden. Met een ‘Tien om te zien’- special bijvoorbeeld. Aan de zeedijk in Westende werden Koen (56) en Kris Wauters (59) donderdag getrakteerd op een avond vol verrassingen van oude én nieuwe vrienden. Die hielden zich een dag lang verborgen voor de broers, maar onthulden wel graag hun meest bijzondere herinneringen en

Lees meer »

Duizend uur aan bewakingsvideo’s, discreet DNA-onderzoek, en speurhonden die met het vliegtuig overgebracht werden: zo verliep het onderzoek om moord op Marc (71) en Laura (66) op te helderen

Uit beelden die de Guardia Civil heeft vrijgegeven, blijkt dat de Spaanse politiedienst de grote middelen inzet om de misdaden tegen het Vlaamse koppel Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66) op het eiland op te helderen. Voor het eerst toonden de Spaanse speurders hoe ze een val opspanden, die op 20 juni dichtklapte.

Lees meer »

Luxevilla als belegging trekt Duitse miljoenen naar onze kust: “Enkelen zijn bereid om meer op tafel te leggen, voor nóg exclusievere panden”

Kapitaalkrachtige Duitsers steken hun miljoenen niet alleen in superjachten aan de Côte d’Azur, maar steeds vaker ook in exclusieve woningen aan de Belgisch-Nederlandse kust. De voorbije jaren is het aandeel Duitse kopers er opvallend toegenomen, vooral in één heel specifieke regio. En dat mag gerust wat kosten: “Kopers gaan almaar meer op zoek naar de meest exclusieve panden van boven

Lees meer »