“Mooie stap richting vrijheid”: 6 luisteraars winnen 5 jaar lang concerttickets tijdens actie van Qmusic

Woensdagochtend was het zover: wie tussen 7 uur en 9 uur live in de ochtendshow van Maarten en Dorothee op Qmusic kwam, won 5 jaar lang concerttickets voor de zalen van Be•at. Daaronder vallen onder meer het Sportpaleis, de Lotto Arena en Vorst Nationaal. Uiteindelijk zijn zes luisteraars erin geslaagd om in de uitzending te geraken, al mogen zij nu niet onbeperkt naar concerten. 

Meer krantenkoppen in België

Lidl in beroep tegen weigering vergunning nieuwe vestiging in Kasteelstraat in Tielt; buurtbewoners zijn er niet gerust op

Het Tieltse stadsbestuur weigerde eerder de vergunningsaanvraag voor de bouw van een gloednieuwe Lidl-vestiging in de Kasteelstraat 137-141. Tot grote opluchting van de omwonenden, maar die visten ondertussen uit dat Lidl gesteund door een gerenommeerd advocatenkantoor, beroep heeft aangetekend tegen de beslissing. “We zijn er niet gerust op”, zegt Annelies Beel die vlak achter het bewuste perceel woont. “We zullen

Lees meer »

Ongeval zorgt voor heel wat hinder in Loppem

Een kleine aanrijding tussen een personenauto en een bestelwagen zorgde rond halfvijf voor heel wat nevenschade en vertraging op de E403 in Loppem.
The post Ongeval zorgt voor heel wat hinder in Loppem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Burgemeester van Hasselt wil auto’s illegale tuners afpakken

De stad Hasselt wil de auto’s van deelnemers aan een illegaal tuningevent in beslag nemen. Afgelopen weekend kwamen zo’n 300 liefhebbers van zo’n bijeenkomt bij elkaar op de parking van een supermarkt in Kuringen, de politie heeft 4 pv’s uitgedeeld. Burgemeester Steven Vandeput (N-VA) wil nu het bestuurlijk reglement, dat de politie toelaat om de auto’s aan de kant te

Lees meer »

Onze reporter rekende zijn pizza af, 20 minuten later sloeg de raket in: één jaar na de aanval op de Ria Lounge in Oekraïne

Een jaar geleden werd pizzarestaurant Ria Lounge – dé veilige haven voor reporters, hulpverleners en soldaten in Kramatorsk – weggevaagd door een Russische raket. De tol was zwaar: 13 doden, 65 gewonden. Een luttele 20 minuten voor de inslag rekende onze reporter in het restaurant af. Nu keert hij terug naar de plek die bijna zijn leven kostte.

Lees meer »

Slechte weer maakt leven van daklozen extra zwaar: geen “regenplan” met maatregelen voorzien

Verschillende vzw’s die zich ontfermen over dak- en thuislozen in ons land, herinneren eraan dat natte weersomstandigheden voor daklozen vaak zwaarder zijn dan koude. “In de winter is er een winterplan voorzien waardoor maatregelen van kracht zijn tegen de koude, maar in een ander seizoen is er geen regenplan voor lange natte periodes, waardoor het leven voor daklozen nog moeilijker

Lees meer »