“Mooie stap richting vrijheid”: 6 luisteraars winnen 5 jaar lang concerttickets tijdens actie van Qmusic

Woensdagochtend was het zover: wie tussen 7 uur en 9 uur live in de ochtendshow van Maarten en Dorothee op Qmusic kwam, won 5 jaar lang concerttickets voor de zalen van Be•at. Daaronder vallen onder meer het Sportpaleis, de Lotto Arena en Vorst Nationaal. Uiteindelijk zijn zes luisteraars erin geslaagd om in de uitzending te geraken, al mogen zij nu niet onbeperkt naar concerten. 

Meer krantenkoppen in België

Geveltuin fleurt administratief centrum in Diksmuide op: “Als stad willen we het goede voorbeeld geven”

De gevel van het administratief centrum van het lokaal bestuur in Diksmuide ziet er groener uit dankzij de aanleg van een geveltuin. Door te kiezen voor gevelgroen, wil het stadsbestuur het goede voorbeeld geven en burgers stimuleren om hetzelfde te doen.
The post Geveltuin fleurt administratief centrum in Diksmuide op: “Als stad willen we het goede voorbeeld geven” appeared

Lees meer »

Onze Amerika-correspondent Greet De Keyser over chaos nu Biden uit de presidentsrace stapt: “Toen wist ik: dit is een eindigend verhaal”

“Afstand doen van de macht, het bleek ook voor de schijnbaar zachtaardige Biden een groot probleem”, schrijft Greet De Keyser, Amerika-correspondent voor VTM NIEUWS en HLN. Hoe kwam hij dan toch tot die moeilijke beslissing? En hoe moet het nu verder? De Keyser analyseert de chaos nadat ‘koppige’ Biden dan toch de handdoek gooide.

Lees meer »

Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote en kleine cups”

Voor Michèle Depuydt wordt een droom werkelijkheid. Op maandag 12 augustus opent ze haar lingeriezaak Miss Elle in Torhout, een mooie verwijzing naar haar voornaam. De 28-jarige vrouw uit Ichtegem werkte tot nu toe als administratief bediende, maar wou al langer het bureauwerk inruilen voor een eigen winkel.
The post Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote

Lees meer »

Daar was ze dan! Céline Dion sloot vanop de Eiffeltoren openingsceremonie Olympische Spelen op grandioze wijze af

Het gonsde van de geruchten dat Céline Dion zou optreden op de openingsceremonie van de Olympische Spelen, en de geruchten bleken waarheid. En hoe! Vanop de Eiffeltoren sloot de Canadese zangeres de openingsceremonie met ‘Hymne À L’Amour’ van Édith Piaf grandioos af. Het was de eerste keer dat Dion op het podium stond sinds ze naar buiten bracht dat ze

Lees meer »

WIN. Toon letterlijk je hart voor onze Belgische atleten en ga ze dankzij HLN en Belfius aanmoedigen in Parijs tijdens de Olympische Spelen

Zélf onze atleten aanvuren op de Olympische Spelen in Parijs? Dat kan! HLN en Belfius geven liefst elf duotickets voor een dagtrip weg. Stuur jouw mooiste ‘showyourlove’-sportfoto in en moedig Remco Evenepoel, de Belgian Cats of de Belgian Tornados met onder meer Alexander Doom aan vanop de eerste rij! Tegelijk geniet je ook van de unieke beleving in de lichtstad.

Lees meer »

Zandzakcontainer moet Piljoenstraat in Roeselare helpen bij overlast: “Inwoners snel en efficiënt helpen bij hevige regenval”

In een nieuwe stap om wateroverlast aan te pakken werd een nieuwe zandzakcontainer geplaatst in de Piljoenstraat. “We hopen ook binnenkort de werken aan het bufferbekken te hervatten.”
The post Zandzakcontainer moet Piljoenstraat in Roeselare helpen bij overlast: “Inwoners snel en efficiënt helpen bij hevige regenval” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende

Skeeleraar Bart Swings heeft donderdag in Oostende de Europese titel op de marathon veroverd. Onze landgenoot bleef Indra Médard en de Spanjaard Patxi Peula voor. Voor Swings was het al de derde Europese titel.
The post Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »