LIVE. Elke beller wint vanochtend 5 jaar lang concerttickets op Qmusic: na amper 30 minuten al 2 winnaars

Het is zover. Wie tussen 7 uur en 9 uur live in de ochtendshow van Maarten en Dorothee op Qmusic komt, wint 5 jaar lang concerttickets voor de zalen van Be•at. Daaronder vallen onder meer het Sportpaleis, de Lotto Arena en Vorst Nationaal. Al wil dat niet zeggen dat je ook automatisch in de uitzending terechtkomt. Inmiddels zijn de eerste twee winnaars al een feit Nog geen 30 minuten na aanvang van de uitzending geraakten zowel Siebe als Lieselot al binnen in de ochtendshow. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GAZA. Israëlisch leger zet licht op groen voor offensief tegen Hezbollah in Libanon

Het Israëlische leger zet het licht op groen voor een offensief tegen Hezbollah in Libanon. Onder meer generaal-majoors Ori Gordin en Oded Basiuk hebben de operationele plannen hiervoor goedgekeurd. De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Israël Katz sprak eerder al harde taal. “In een totale oorlog zal Hezbollah vernietigd worden en zal Libanon hard getroffen worden”, klonk het. Volg alle

Lees meer »

IN BEELD. Electric Callboy maakt hype waar op Graspop

Ze zijn een van de favoriete bands van Thibault Christiaensen, en geef het brein achter Equal Idiots maar eens ongelijk. De Duitsers van Electric Callboy vulden eerder al de Lotto Arena met hun aanstekelijke metalcore, en ook tijdens eerdere passages op Belgische festivals ontketenden ze een heuse wervelwind. Maar het ultieme feestje? Dat bewaarden ze – mét passage van de

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Een gewonde bij nachtelijke Russische droneaanval op Lviv

In Azov, in de Russische regio Rostov, is na een nachtelijke droneaanval brand uitgebroken in een olieraffinaderij. Volgens gouverneur Vasili Goloebev vlogen er olietanks in brand, maar zijn er voorlopig geen slachtoffers gemeld. Oekraïne, dat al meer dan twee jaar te lijden heeft onder een Russisch offensief, gaat regelmatig in de tegenaanval door drones te lanceren richting Russisch grondgebied. Kiev

Lees meer »

170 kg puin per vierkante meter in Gaza: VN noemt “ongeziene schade” bedreiging voor gezondheid en milieu

In Gaza dreigt een milieucrisis zonder weerga, waarschuwt de VN. Het water raakt vervuild doordat de meeste waterzuiveringssystemen en afvalverwerkende installaties niet meer werken. De bodem wordt dan weer verontreinigd door onder andere niet-ontplofte munitie, asbest en zware metalen. Dat dreigt nog lang een impact te hebben op de gezondheid van de inwoners van Gaza.

Lees meer »

Vlamingen getuigen vanuit Mekka waar temperaturen oplopen tot 50 graden: “Zo’n warmte hebben we nog nooit meegemaakt”

"Zo’n warmte hebben we nog nooit meegemaakt", zo beschrijft Antwerpenaar Fatih Anaz de extreme hitte in Mekka waar bijna 2 miljoen moslims de hadj, de jaarlijkse islamitische bedevaart, volbracht hebben. Ondertussen zijn al honderden doden gemeld door de hitte. Volgens diplomaten zou het bij een groot deel van de slachtoffers gaan om mensen die geen vergunning hadden om de stad

Lees meer »