LIVEBLOG OLYMPIAKOS-FIORENTINA (21u). Sfeer neemt toe in straten van Athene, wint boeman van Club de Conference League?

63 jaar, zo lang wacht Fiorentina al op een nieuwe Europese titel. Vanavond krijgen ze de kans een einde te maken aan die droogte. De ploeg uit Firenze neemt het in de finale van de Conference League op tegen Olympiakos, dat stuntte tegen Aston Villa in de halve finales. Wie kan er de beker in de lucht heffen? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Atlete Maaike Vander Cruyssen zet nieuwe besttijd neer in Kortrijk: “Heel tevreden met die 2’06”61”

De Moore-Guldensporenmeeting levert traditioneel heel wat persoonlijke records op. Een van de meest opvallende was die van Maaike Vander Cruyssen (19). Ze verpulverde haar besttijd van 2’08”34 naar 2’06”61 en voert daarmee de Belgische junioren jaarranglijst aan met maar liefst 3 seconden voorsprong.
The post Atlete Maaike Vander Cruyssen zet nieuwe besttijd neer in Kortrijk: “Heel tevreden met die

Lees meer »

Hoogste aantal winkeldiefstallen in 10 jaar: “Dief die werd meegenomen door politie stond 2 uur later wéér in de winkel”

Het aantal winkeldiefstallen in ons land piekt. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie. Vorig jaar werden zo’n 66 winkeldiefstallen per dag aangegeven, het hoogste aantal in tien jaar. En opvallend: steeds meer winkeliers leggen een betrapte dief zelf een schadevergoeding op, zonder dat de politie tussenbeide komt. Hoe gaat dat in z’n werk? Is dat wel wettelijk? En

Lees meer »