LIVEBLOG OLYMPIAKOS-FIORENTINA (wo, 21u). Wint Fiorentina na 63 jaar nog eens Europese beker?

63 jaar, zo lang wacht Fiorentina al op een nieuwe Europese titel. Woensdag kunnen ze mogelijk een nieuwe toevoegen aan hun prijzenkast. De Florentijnen nemen het op tegen Olympiakos, dat ook zeker niet kansloos is tegen de Italianen. De jeugd van Olympiakos won dit jaar al de UEFA Youth League en zullen ook willen uitpakken tegen Fiorentina. Het belooft een spannende Conference League-finale te worden. Volg het op de voet in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Lothar uit ‘Blind getrouwd’ wordt papa

Lothar Callaerts, die te zien was in het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd’, wordt papa. Samen met zijn vriendin Sarah kondigen ze het heugelijke nieuws aan op hun Instagram. “Mum & dad are getting us a human!”, klinkt het bij een foto met hun hondjes.

Lees meer »

Bewoners van Polderstraat in Londerzeel meten schade op na valwind: “Ik heb drie zonnepanelen nog steeds niet teruggevonden”

“We waren mosselen aan het eten. En toen werd alles heel donker.” Een valwind heeft dinsdag in Londerzeel lelijk huis gehouden. Verschillende daken zijn vernield en de rondvliegende brokstukken zorgden eveneens voor schade. De inwoners van de Polderstraat in Londerzeel lijken de zwaarste slachtoffers te zijn van het hevige noodweer. “Het lijkt wel alsof ze met een machinepistool tegen mijn

Lees meer »

Nieuwe adjunct-directeur voor het VTI

Nele Vanderhaegen (32) uit de Klyseweg in Lichtervelde is de nieuwe, enthousiaste adjunct-directeur van het Torhoutse VTI. Ze kijkt ernaar uit om team te vormen met directeur Stijn Debruyne (45), die in de Doornstraat in Torhout woont en de school sinds september 2020 leidt.
The post Nieuwe adjunct-directeur voor het VTI appeared first on KW.be.

Lees meer »

? De Parachutemoord. Clottemans keek hoe Els Van Doren te pletter stortte: “Ik heb de beelden van haar sprong honderd keren gezien, Els wou niet dood”

Els Van Doren moest dood, omdat Els Clottemans hun gezamenlijke minnaar Marcel voor zich alleen wilde. Bewijs dat Clottemans de parachute van Van Doren saboteerde was er nooit, een bekentenis ook niet, een motief wel. De vijfde aflevering van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert de Parachutemoord: “Ik hoor een stem uit het hiernamaals, en die is van mijn beste vriendin

Lees meer »

Voorstellingen toneelvereniging Terra Porcorum dit jaar niet in het gemeentehuis van Westrozebeke, maar wel in het Blommenhof

De Westrozebeekse toneelvereniging Terra Porcorum plant haar voorstellingen dit jaar niet in het vroegere Westrozebeekse gemeentehuis. “Door de brandveiligheid mogen er maar maximum 90 stoelen geplaatst worden in de zaal in het vroegere Westrozebeekse gemeentehuis, waar onze voorstellingen normaal plaatsvinden”, weet woordvoerster Ann Verhulst.
The post Voorstellingen toneelvereniging Terra Porcorum dit jaar niet in het gemeentehuis van Westrozebeke, maar

Lees meer »