“Kompany is de nieuwe ‘Special One’: hij tart alle voetbalwetten”

Vanhaezebrouck, Vrancken, Van Bommel en zelfs Philippe Clement: van de wereldtop kunnen zij alleen maar dromen. Bij Vincent Kompany is die droom werkelijkheid geworden. “Ach. Kompany is altijd al een speciale geweest”, weet onze chef voetbal Niels Poissonnier, die hem dan ook de nieuwe ‘Special One’ doopt. “Kompany is Kom-pa-ny. Hij tart álle voetbalwetten.” 

Meer krantenkoppen in België

Vrijwillige bloedgevers gehuldigd voor hun inzet

De leden van de vriendenkring van de vrijwillige bloedgevers werden ontvangen op het gemeentehuis voor de huldiging van een aantal van hen. Niels De Brabandere, Nick Deruyck, Els Dewitte, Christiaan Meeuws, Marc Neirynck en Adam Wojcik kregen een oorkonde voor 25 bloedgiften. Sabine De Witte, Franky D’Haene, Andrea Holvoet en Luc Van Robays gaven 50
The post Vrijwillige bloedgevers

Lees meer »

Na de oorlog is er voetbal

De Ethiopische regio Tigray ging sinds november 2020 gebukt onder een burgeroorlog die honderdduizenden levens kostte. Tigray ging drie jaar lang op slot, maar is dankzij een staakt-het-vuren sinds november weer opengesteld. Dat maakt dat de drie voetbalclubs die er in de hoogste divisie speelden, volgend seizoen weer welkom zijn in de Ethiopische Premier League.

Lees meer »

Prinses Kate breekt stilte en verontschuldigt zich in brief: “Het spijt me zeer voor mijn afwezigheid”

Kate Middleton (42), officieel prinses Catherine, werd verwacht een jaarlijks evenement voorafgaand aan de militaire parade ‘Trooping the Colour’ bij te wonen. Maar wegens haar kankerbehandeling kon ze er niet bij zijn. De prinses verbreekt nu voor het eerst de stilte en schrijft een brief om zich te verontschuldigen. “Ik hoop dat ik jullie binnenkort weer kan vertegenwoordigen.”

Lees meer »

Jeremie Vaneeckhout blijft voorzitter van Groen: “Voldoende stand gehouden”

Jeremie Vaneeckhout en Nadia Naji blijven ook na de verkiezingen voorzitters van Groen. Dat hebben ze maandagochtend bevestigd na het partijbestuur. “We hebben voldoende stand gehouden om een sterke groene kracht in de toekomst te blijven”, klinkt het in koor.
The post Jeremie Vaneeckhout blijft voorzitter van Groen: “Voldoende stand gehouden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hunter Biden schuldig in wapenzaak

17:57 Hunter Biden, de zoon van Amerikaans president Joe Biden, is dinsdag door een jury in Delaware schuldig bevonden voor het afleggen van valse verklaringen bij de aanvraag van een wapenvergunning.

Lees meer »