Jos D’Haese (PVDA) bij Luk Alloo: “Moeten mensen met een Ferrari zich zorgen maken? Liever een Ferrari voor iedereen”

Televisiemaker Luk Alloo interviewt voor onze zusterkrant Gazet van Antwerpen tot aan verkiezingsdag elke dag een politicus, 33 in totaal. Vandaag is het de beurt aan Vlaams parlementslid Jos D’Haese. “Wat ik zou doen met een Maserati? Verkopen, maar er eerst toch eens mee door Borgerhout toeren.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Stop met die haat”: Luke Littler vraagt om ex-vriendin Eloise niet langer te bestoken na veelbesproken breuk

Luke Littler (17) heeft een duidelijke boodschap voor zijn fans. De dartssensatie vraagt uitdrukkelijk om te stoppen met haatberichten te sturen naar zijn ex-vriendin Eloise Milburn (21). “Want ík heb de relatie stopgezet”, schrijft Littler op Instagram. Maar zij krijgt er dus blijkbaar wel stevig van langs. De split van de romance werd gisteren bekend en was meteen druk besproken.

Lees meer »

Opmerkelijke beelden tijdens Nederlandse tv-uitzending: redacteuren steken middelvingers naar elkaar op

Wie maandag naar de uitzending van het Nederlandse programma ‘Editie NL’ keek, werd daar geconfronteerd met opmerkelijke beelden. Toen er live geschakeld werd naar ‘RTL Nieuws’, was op de achtergrond te zien hoe twee redacteuren elkaar de middelvinger toonden. Ze werden op hun gedrag aangesproken, laat een woordvoerder van RTL weten aan het Algemeen Dagblad.

Lees meer »

Belgische federale politie stuurt agenten, explosievenhonden en antidroneteam naar Olympische Spelen in Parijs

De federale politie stuurt een verbindingsofficier, maar ook explosievenhonden en een antidroneteam naar de Olympische Spelen in Parijs. Bovenop de 45.000 Franse gendarmes die instaan voor de veiligheid, krijgt Frankrijk versterking van 1.800 buitenlandse agenten, onder wie enkele tientallen uit ons land. Dat is dinsdag vernomen van de federale politie.

Lees meer »

Brute pech voor Igor Thiago: ex-Club-spits blesseert zich tijdens oefenwedstrijd waarin hij 2 keer scoort

Igor Thiago (23) kon niet beter starten bij zijn nieuwe club Brentford. Bij zijn debuut was de ex-Club Brugge-speler goed voor twee doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Wimbledon. Al krijgt de Braziliaanse spits nu toch een flinke domper te verwerken. Na de wedstrijd werd bekend gemaakt dat hij een blessure heeft opgelopen aan zijn meniscus.

Lees meer »

Belgen zitten al twee dagen vast op luchthaven in Palermo, maar verlossing nabij: “Om 12.20 uur vertrekt vlucht richting Brussel”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing van vrijdag die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Zo zaten ongeveer 170 Belgische passagiers maar liefst twee dagen vast op de luchthaven van Palermo. “Omstreeks 12.20 uur kunnen ze eindelijk terugvliegen naar Brussel”, aldus Piet Demeyere, woordvoerder van TUI, bij VRT NWS.

Lees meer »

Kathy en Steven openen Restobar/tearoom Equus in Bredene: “Ook niet-ruiters zijn hier meer dan welkom”

Kathy Commeyne en Steven Janssens hebben onlangs hun intrek genomen in restobar/tearoom Equus. De zaak ligt tegen manège Ruitershof langs de Sluizenstraat 133. “Ik droomde al langer van een eigen zaak en met Equus bood zich een unieke kans aan’, aldus Kathy.
The post Kathy en Steven openen Restobar/tearoom Equus in Bredene: “Ook niet-ruiters zijn hier meer dan welkom”

Lees meer »

KIJK. Lionel Messi mét enkelbrace wordt in de bloemetjes gezet door Inter Miami

Lionel Messi (37) stak met de Copa América vorige week zijn 45ste prijs op zak, goed voor het record van meeste titels aller tijden in het voetbal. Zijn club, Inter Miami, wou deze uitzonderlijke prestatie niet zomaar laten voorbijgaan en zette hun sterspeler in de bloemetjes. De ‘Vlo’ verscheen in het Chase Stadium met een enkelbrace. De Argentijn liep namelijk

Lees meer »

Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden

In Ten Patershove werd er een dementiebeurs georganiseerd. Deze beurs stond open voor iedereen die op de een of andere manier met dementie te maken heeft zoals mantelzorgers, mensen die iemand van dichtbij kennen die aan dementie lijdt, maar ook voor mensen die meer willen weten over dementie.
The post Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden appeared first

Lees meer »

Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum

Burgemeester Bert Maertens en schepenen Kurt Himpe en Tom Verbeke gingen in feestzaal Hoornaert in Kachtem Marcel Corteville (74) en Geertruide Vandommele (76) feliciteren met hun huwelijksjubileum.
The post Geertruide en Marcel uit Izegem klinken op hun gouden jubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie kan daders van vandalisme bij betalend toilet op Zeedijk klissen

Sinds deze zomer zijn de openbare toiletten aan het strand van De Panne tijdens de zomermaanden betalend. Met toegangspoortjes en camera’s hoopt de gemeente de netheid nog meer te garanderen en ook vandalisme tegen te gaan. Afgelopen donderdag was er voor het eerst een geval van vandalisme.
The post Politie kan daders van vandalisme bij betalend toilet op Zeedijk

Lees meer »

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

LIVE. Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden – Trump wil verhinderen dat Harris toegang krijgt tot campagnegeld Biden

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »