Jos D’Haese (PVDA) bij Luk Alloo: “Moeten mensen met een Ferrari zich zorgen maken? Liever een Ferrari voor iedereen”

Televisiemaker Luk Alloo interviewt voor onze zusterkrant Gazet van Antwerpen tot aan verkiezingsdag elke dag een politicus, 33 in totaal. Vandaag is het de beurt aan Vlaams parlementslid Jos D’Haese. “Wat ik zou doen met een Maserati? Verkopen, maar er eerst toch eens mee door Borgerhout toeren.”

 

Meer krantenkoppen in België

Condoomdieven die op anderhalve maand 23 diefstallen plegen riskeren 3 jaar cel

Een 29-jarige Oekraïense vrouw en haar 36-jarige Moldavische man hielden er in oktober vorig jaar een drukke agenda op na. Het koppel pleegde op slechts anderhalve maand diefstallen in 23 verschillende Colruyt-filialen. De buit was telkens hetzelfde: opzetstukken voor tandenborstels en condooms. Het Openbaar Ministerie vordert drie jaar effectieve celstraf.
The post Condoomdieven die op anderhalve maand 23 diefstallen

Lees meer »

Vader en zoon ontkennen betrokkenheid bij moord op Laura en Marc op Tenerife: “Twee lijken in zo’n kleine Clio? Praktisch onmogelijk”

De twee landgenoten die verdacht worden van de moord op het koppel Laura Trappeniers (66) en Marc Olbrechts (71) zijn een 44-jarige vader en zijn zoon uit Bergen. Volgens de speurders vermoordden zij het koppel bij hen thuis op Tenerife en staken ze hun lijken in een grote zak om ze daarna in zee te dumpen. Maar zowel vader als

Lees meer »

Dossier terrorist Abdessalem Lassoued bleef in kast liggen door gebrek aan interne controle bij parket van Brussel, concludeert Hoge Raad voor de Justitie

Het dossier van de Tunesiër Abdessalem Lassoued, die in oktober drie Zweedse voetbalsupporters neerschoot in Brussel, is bij de dienst internationale samenwerking van het parket van Brussel in de kast blijven liggen onder meer door een gebrek aan interne controle en een hoge werklast. Dat blijkt uit het bijzonder onderzoek van de Hoge Raad voor de Justitie, dat woensdag gepubliceerd

Lees meer »

Opbrengst Dewa Rally gaat opnieuw naar Zelfmoordlijn: “Een eerbetoon aan vader”

Drie 24-jarige ondernemers én jeugdvrienden uit Harelbeke organiseren op zondag 30 juni opnieuw de Dewa Rally. Maxim De Waele, Cédric Berton en Robin Van Wonterghem zullen hun opbrengst van zo’n 2.000 euro schenken aan de campagne ‘Kom Uit Je Kop’, die psychische problemen bij mannen uit de taboesfeer wil halen.
The post Opbrengst Dewa Rally gaat opnieuw naar Zelfmoordlijn:

Lees meer »

De nieuwe smaken van Danone

19:04 Tijdens zijn beleggersdag in Amsterdam probeert de Franse voedingsreus Danone investeerders te overtuigen van zijn ambitieuze transformatieplan. De kabbelende beurskoers kan een opkikkertje wel gebrui…

Lees meer »

Benzine wordt duurder aan de pomp

De benzineprijs gaat zaterdag de hoogte in. Een liter benzine 95 (E10) kost dan maximaal 1,761 euro per liter, een toename met 2,3 cent. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie.

Lees meer »

IN BEELD. Hij kan zo met pensioen, maar Bruce Dickinson (65) blijft – met okselventilatie -rocken op Graspop

Vuurwerk op vrijdag. Bruce Dickinson mag zich ondertussen de huisartiest van Graspop noemen, en maakte z’n status als publieksfavoriet andermaal waar. De Britse zanger stond met Iron Maiden al ettelijke keren in Dessel, en ook als solo-artiest maakte hij al eens eerder z’n opwachting. En voor het eerst sinds 2005 hoorde daar ook nieuw solowerk bij, ‘The Mandrake Project’. Graspop

Lees meer »

Infomarkt voor buurtbewoners over nieuwe Leiebrug

Binnenkort zal De Vlaamse Waterweg nv een omgevingsvergunning aanvragen voor de nieuwe brug Wevelgem-Lauwe en de omgevingsaanleg. Om de buurt over het ontwerp te informeren vinden twee infomarkten plaats. Op woensdag 19 juni 2024 is er een infomarkt in OC Het Applauws in Lauwe. Op donderdag 20 juni 2024 volgt een infomarkt in CC Guldenberg in Wevelgem. De bedoeling is

Lees meer »

Hugo is openhartig in zijn boek ‘Leven Voor Twee’: “Mannen huilen niet, dat is bullshit. Mannen kunnen evenveel verdriet hebben als vrouwen”

Bij Uitgeverij Pelckmans kwam ‘Leven Voor Twee’ uit, waarin Hugo openhartig vertelt over zijn leven met Nicole, over haar ziekte Alzheimer, over haar plotse dood na een val in huis. Terwijl Hugo in dit boek zijn verhaal vertelt, gaat rouwtherapeut Marleen Vertommen dieper in op verlies en rouwen en hoe je daarmee kan omgaan.
The post Hugo is openhartig

Lees meer »